Izvor: Večernje novosti/Regioni arhiva vesti 11.01.2016

Niš: Dan grada i - nagrada

Večernje novosti 11.01.2016
U gradu na Nišavi uručena priznanja "11. JANUAR", u znak sećanja na oslobođenje od Turaka. Spomenik oslobodiocima u Drugom svetskom ratu biće otkriven 14. oktobra. NAJVIŠE priznanje grada Niša, nagradu "11. januar", ove godine su dobili OŠ… »

Naša Gorica pre Angele

Večernje novosti 11.01.2016
Koga je ministarka državne uprave i lokalne samouprave nominovala za ličnost 2015. godine: Načelnica iz Gornjeg Milanovca Gorica Petrović istaknuta kao primer dobrog odnosa sa građanima. OTKAD je Kori Udovički, potpredsednica Vlade Srbije i… »

Šabac: Lek iz prirode umesto apoteke

Večernje novosti 11.01.2016
Gde greše Šapčani kad medikamente sve češće zamenjuju melemima i čajevima? Trave (ni)su za svakoga - tvrdi Milan Marinković, poznavalac alternativne medicine. IAKO moderna medicina ubrzano napreduje, drevne tehnike lečenja postaju sve… »

Studenti iz Srbije čekali dva sata da uđu na Kosovo

Večernje novosti 11.01.2016
Carina je zaustavila na prelazu Jarinje autobus sa srpskim studentima koji donose novogodišnje poklon paketiće srpskoj deci na KiM i zadržala ih oko dva sata. KOSOVSKA MITROVICA - Kosovska carina zaustavila je jutros na prelazu Jarinje autobus sa… »

Rudnik bi pokrenuo Zabrđe

Večernje novosti 11.01.2016
Propadaju dimitrovgradska sela Brebevnica i Mazgoš, koja leže na ogromnim rezervama mrkog uglja. Bugarska na istoj žili već decenijama iz dubine zemlje vadi mrko zlato. DIMITROVGRADSKO Zabrđe, prelepa visoravan na visini od oko 800 metara, na kojoj… »

Bačka Topola: Zbog sadnica preti robija

Večernje novosti 11.01.2016
Preduzeće “Krivaja” tuži sudu ekologa, dobitnika najprestižnijeg ekološkog priznanja: Đuro Vavroš narušio ugled firme izjavom da je uzorala vetrozaštitu. ZBOG izjave medijima da je preduzeće “Krivaja” iz istoimenog naselja kod Bačke… »

Zrenjanin: Krivična zbog radija

Večernje novosti 11.01.2016
Zrenjaninski novinar Božidar Drinić tvrdi kako mu je uskraćeno pravo na privatizaciju. Da li je lokalno elektronsko glasilo ipak moglo da izbegne likvidaciju? DA li je v. d. direktora JP Radio Zrenjanin Ivan Francuski uticao da se posle 36 godina… »

S. Kamenica: Crpna stanica pa priključci

Večernje novosti 11.01.2016
Počela izgradnja gravitacionog cevovoda za odvođenje otpadnih voda u naselju Bocke. Ukupna vrednost cele investicije iznosi 39 miliona dinara. PROBLEM naselja Bocke sa odvođenjem otpadnih voda konačno je, posle nekoliko decenija, počeo da se rešava… »