Regioni arhiva vesti 11.01.2016

Protest „Novinari ne kleče“ danas i u Kragujevcu

Ritam grada Kg 11.01.2016
Medijski radnici okupiće se danas, od 19 sati, u 13 gradova Srbije, na protestu pod nazivom „Novinari ne kleče/predsedniče vlade, ko je ministar odbrane, sa zahtevom za smenu ministra odbrane Bratislava Gašića zbog seksističke uvrede upućene… »

Čačak dobio i drugu odborničku grupu SNS-a

N1 Info 11.01.2016
Predsednik gradskog parlamenta Čačka Veljko Negovanović obavestio je u ponedeljak odbornike da je dobio predlog za formiranje dve nove odborničke grupe iz redova Srpske napredne stranke i njihovih koalicionih partnera. Jedna odbornička grupa je… »

Dodeljene nagrade "11. januar"

RTS 11.01.2016
Nagradu koja se dodeljuje povodom Dana oslobođenja Niša ove godini dobili su OŠ "Učitelj Tasa", grupa "Konstantin", general-potpukovnik Milosav Siković, Marjan Cvetković i Dragoslav Mihajlović Kanarinac. U Nišu je, tradicionalno, povodom Dana… »

Urošević odbio zahtev za sednicu Skupštine po hitnom postupku

Ritam grada Kg 11.01.2016
Odborničke grupe „Zajedno za Šumadiju“ i „Demokratska stranka“ uputile su danas predsedniku Skupštine grada Kragujevca, Milanu Uroševiću, zahtev za sazivanje sednice gradskog parlamenta po hitnom postupku na kojoj bi se razmatrao predlog… »

Aerodrom dobija mikro tržnicu „Sava“

Ritam grada Kg 11.01.2016
Naselje Aerodorom u 2016. godini dobiće mikro tržnicu „Sava“, koja će nalaziti na uglu Svetogorske i Atinske ulice. Prema najavama investitora gradnja kreće 1. marta, a otvaranje je zakazano za 1. septembar 2016. Na zvaničnom sajtu Sava Bulding-a… »

Nikad nije kasno za Pinkove i Zvezde Granda u Vlasotincu

Jugmedia 11.01.2016
VLASOTINCE – Pravoslavnu Novu godinu Vlasotinčani će dočekati uz Pinkove, Zvezde granda ali i učesnike emisije „Nikad nije kasno“. Sve to na platou ispred zgrade opštine, u sredu 13.januara, gde se tradicionalno, dočekuje pravoslavna Nova… »

Neverovatna oluja - verar čupa drveće i ruši betonske stubove

Glas Zapadne Srbije 11.01.2016
Prijepolje - Olujni vetar koji bez prestanka duva od 17 sati u prijepoljskom selu Kamena Gora, čupao je betonske bandere, stoletne Foto: Lana Stošić/ Mondo/ Ilustracija smrče, reklamne table i saobraćajne znake, rekao je za Glas zapadne Srbije… »

Sutra bez struje i deo centra

Ritam grada Kg 11.01.2016
-Zbog radova na niskonaponskoj mreži (podizanje armirano-betonskih stubova) u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Vladimira Bulatovića Viba, Milenka Jovanovića, Radonje… »

Održana sednica Gradskog veća

Ritam grada Kg 11.01.2016
Gradsko veće je na danas održanoj sednici usvojilo Predlog odluke o načinu utvrđivanja obaveza i uslova za sprovođenje postupaka javnih nabavki koje se odnose na održavanje javne rasvete i isporuku električne energije na seoskom i gradskom… »

Od danas i elektronska prijava poreza

Glas Zapadne Srbije 11.01.2016
Poreski obveznici će od danas moći elektronski da podnose još šest novih prijava, a puna primena elektronskog sistema za poreske prijave počeće 1. marta ove godine. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Direktorka Poreske uprave Dragana Marković… »