Arhiva vesti » utorak 12. januar 2016

Srpska rutina, Malta je potopljena!

Sportske.net 12.01.2016
Reprezentacija Srbije nije imala više problema da savlada reprezentaciju Malte na Evropskom prvenstvu u vaterpolu koje se održava u Beogradu, danas je u Areni bilo 20:2. Kao što se i očekivalo, naša reprezentacija nije imala problema da savlada reprezentaciju Malte, jednu od najslabijih na ovom... »

Rogozin: Rusija protiv pokušaja NATO da militarizuje Balkan

Novi magazin 12.01.2016
Potpredsednik ruske Vlade Dmitrij Rogozin izjavio je danas da se Rusiji ne sviđaju pokušaji NATO da militarizuje Balkan, čime je ta Alijansa još jednom pokazala da je relikt Hladnog rata. Rogozin je na konferenciji za novinare s ministrom spoljnih poslova Srbije Ivicom Dačićem rekao da ne... »

Bajatović: Moguće oživljavanje gasovoda Južni tok

Novi magazin 12.01.2016
Direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je da je projekat izgradnje gasovoda Južni tok "i te kako živ i aktuelan". "Kada će se taj projekat i zvanično vratiti, znaćemo uskoro", rekao je Bajatović za Novosti. On je ocenio da je Južni tok najbolji i za jugoistočnu Evropu najpovoljniji... »

Sky music: Možda smo slučajno emitovali reklamu SNS-a

N1 Info 12.01.2016
Kompanija "Sky music" ponovo se noćas oglasila povodom slučaja navodnog prikazivanja logotipa SNS-a na led ekranu u Kombank Areni, navodeći da je nakon dodatne istrage ustanovljeno da je postojala tehnička mogućnost objavljivanja tog video materijala tokom tehničke probe video miksete od... »

Bogosavljević Boššković: Potencijal Srbije je na ruskom tržžištu

Blic 12.01.2016
Srbija ima potencijala i za proizvodnju i za plasman poljoprivrednih proizvoda na "veliko i zahtevno" rusko tržište, izjavila je danas ministarska poljoprivrede i zaštite životne sredine Snežana Bogosavljević Bošković. Ona je dodala da je Srbija prošle godine udvostručila izvoz... »

Udovički: Red u sistemu plata

Dnevnik 12.01.2016
– Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave uskoro će uputiti Vladi na usvajanje Nacrt zakona o sistemu plata zaposlenih u javnom sektoru, koji će obuhvatiti oko 500.000. ljudi – najavila je potpredsednice Vlade i ministarke za državnu upravu i lokalnu samoupravu Kori Udovički. Kako... »

Bez struje još oko 300 domaćinstava na području Priboja

Politika 12.01.2016
Na području Priboja, prema najnovijim podacima Elektroprivrede Srbije, bez struje večeras je još oko 300 domaćinstava, dok su na području Nove Varoši i Prijepolja tokom dana svi snabdeveni električnom energijom. Ranije danas u brdsko planinskim područjima oko Prijepolja, Priboja i Nove... »

Dinar nastavio pad za 0,1 odsto, kurs 122,1355

Kamatica 12.01.2016
Dinar je danas nastavio da slabi prema evru za 0,1 odsto i zvanični srednji kurs iznosi 122,1355 dinara za jedan evro, što je ujedno najniži kurs nacionalne valute u ovoj godini. Narodna banka Srbije je i juče intervenisala na međubankarskom deviznom tržištu prodajom 20 miliona evra, objavila... »

Savić: Pokušali smo da učinimo utakmicu zanimljivijom

Beta 12.01.2016
Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je da je njegova ekipa u večerašnjoj utakmici protiv Malte na Evropskom prvenstvu u Beogradu imala lakši trening i da je želela da drži jak ritam kako bi meč učinila zanjimljivijim. "Kao štmo nagovestili ovo je bio jedan lakši... »

Vučić: O vanrednim parlamentarnim izborima razgovaraću sa saradnicima

Novi magazin 12.01.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će uskoro biti lokalni i pokrajinski izbori, a da će o mogućnosti održavanja vanrednih parlamentarnih izbora razgovarati sa saradnicima. "Da li će biti vanrednih parlamentarnih izbora? Vidim da ih svi žele... govore da Vlada loše... »

©2019 Netmark d.o.o.