Beograd arhiva vesti 28.01.2016

Udes Na Zrenjanincu: Autobus naleteo na automobil, povređen muškarac

Kurir 28.01.2016
BEOGRAD - Muškarac M. Lj. star oko 29 godina povređen je u saobraćajnoj nesreći na Zrenjaninskom putu jutros oko osam sati kada je autobus naleteo na automobil, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Ekipa Hitne pomoći prevezla je muškarca na… »

Zbog radova deo potrošača na Vračaru i Savskom vencu u subotu bez vode

Press 28.01.2016
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštinama Vračar i Savski venac, deo potrošača u tom naselju će u subotu 30. januara ostati bez vode. Na opštini Vračar, deo potrošača će od 08.30 do 14.00 sati biti bez vode. Bez vode će biti… »

Četiri osobe povređene u udesima u Beogradu

Blic 28.01.2016
U tri saobraćajne nezgode koje su se tokom noći dogodile u Beogradu povređene su četiri osobe i prevezene su na VMA, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Mlađa ženska osoba povređena je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 4.46 sati… »

Gradonačelnik: Izmenama Zakona o komunalnoj policiji građani sigurniji

Studio B 28.01.2016
Vlada usvojila je na današnjoj sednici Nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o komunalnoj policiji, a tim povodom gradonačelnik Beograda Siniša Mali kaže da će ta služba mnogo efikasnije funkcionisati i samim tim obezbediti veću sigurnost… »

Kako su Beograđani 1974. zamišljali da će izgledati Beograd u 21. veku? (VIDEO)

Telegraf 28.01.2016
Urbanistički plan Beograda iz 1972. godine je predviđao da će do 2000. u prestonici živeti 1.670.000 stanovnika, a imali su i još neke planove. Urbanistički plan Beograda koji je bio usvojen davne 1972. godine, smatrao se jednim od najboljih, a… »

Preminuo muškarac koji je skočio sa Železničkog mosta!

Telegraf 28.01.2016
Lekari su pokušali da mu spasu život, ali je muškarac podlegao povredama tokom reanimacije. Neidentifikovani muškarac koji je danas skočio sa Starog železničkog mosta u Savu preminuo je u Urgentnom centru. DRAMA USRED BEOGRADA: Skočio sa Starog… »

Knjige Prihvatilištu za decu na Voždovcu

Studio B 28.01.2016
Prilikom uručenja 150 knjiga Prihvatilištu za decu na Voždovcu istaknuto je da je jedan od najprioritetnijih zadataka ove gradske vlasti zaštita dece i briga o njima. Zamenica presednika Skupštine grada Andrea Radulović i v. d. direktora UK „Vuk… »

Komunalci Upozorili Vozače: Evo koliko će vas koštati kazna za nepropisno parkiranje!

Telegraf 28.01.2016
Pripadnici Komunalne policije su ispred Dečje bolnice u Tiršovoj, Ginekološko akušerske klinike Narodni Frond i Instituta Majka i dete delili letke na kojima se nalazi apel da vozači ne parkiraju svoja vozila na mestima na kojima to nije dozvoljeno… »

Kokice su uvek siguran biznis

Večernje novosti 28.01.2016
Puni kiosci sa pucketavom poslasticom. Važni dobra lokacija i doba godine. DOBRA lokacija, zanosan miris i zvuk kokica koje pucketaju garant su za dobar biznis. Pa čak i ako je za postavljanje kioska na nekoj od najatraktivnijih lokacija bilo potrebno… »

Objašnjenja uzdrmala statiku „zlatnog balkona”

Politika 28.01.2016
Ni posle pet dana javnost nije saznala ko je procenio da balkon zdanja iz 19. veka čiji je tvorac arhitekta Aleksandar Bugarski nije bezbedan za mlade genijalce. Osam moćnih dorskih stubova koji nose „zlatni balkon” Starog dvora „ustuknulo” je… »