Izvor: 24 Sata arhiva vesti 28.01.2016

Poranilo proleće: Narednih dana sunce i milina, a sledeće nedelje ponovo preokret

24 Sata 28.01.2016
Lepo vreme, Foto: V. Živojinović Duvaće uglavnom slab, zapadni i jugozapadni vetar. Najniža temperatura biće od nula do pet stepeni Celzijusa, a najviša dnevna od 10 do 15 stepeni. U Beogradu se očekuje maglovito jutro, tokom dana sunčano i toplo… »

Dragan Nikolić opet u Urgentnom centru

24 Sata 28.01.2016
Dragan Nikolić, Foto: M. Mitrović - Dragan je ponovo smešten u bolnicu krajem prošle nedelje nakon što mu se zdravlje ponovo pogoršalo. Tim stručnjaka non-stop brine o njemu i nadaju se da će se ubrzo oporaviti, kao što je bio i dosad slučaj… »

Otvoreno pismo Nikole Demonje koje je objavio, pa obrisao: Vreme je za zbogom, Srbijo

24 Sata 28.01.2016
Ana Štajdohar i Nikola Demonja, Foto: Z. Lončarević "Vreme je za zbogom, Srbijo. Meni još nije vreme. Nama. Ali se plašim da ono (ponovo) dolazi. Približava se '99. kad se NATO, zločinačka organizacija izopačenih ku*vi i iskompleksiranih… »

"Hrono kuhinja": Proverite zašto su u Srbiji ludi za ovim kuvarom

24 Sata 28.01.2016
Ana Ćubela, Foto: Vulkan Uz osnovne smernice za početnike i korisne trikove za iskusne hrono pobornike u ovom kuvaru ćete pronaći sjajne ideje za svaki obrok u toku dana. A tu je i posebno poglavlje o hrono prazničnoj trpezi koje će vam otkriti kako… »

Fotke koje su prestravile Srbiju: Ovako bi izgledalo kad bi nas zadesila APOKALIPSA

24 Sata 28.01.2016
Dom zdravlja u Nišu, Foto: Davorin Dinić - Po profesiji sam glumac i radim u Pozorištu lutaka u svom gradu. Fotografija je oduvek bila moja ljubav, ali i hobi koji mi na neki način pomaže da se, pored glume, kreativno izražavam na još jedan način… »

Posao u Nemačkoj je RAJ za srpske lekare, a evo i zašto

24 Sata 28.01.2016
Doktori, Foto: Profimedia Za razliku od Srbije, gde prosečna plata lekara iznosi manje od 600 evra, u Nemačkoj je u istoj branši ova cifra čak sedam puta veća, jer „čuvari zdravlja“ u ovoj zemlji zarađuju, u proseku, 4.200 evra mesečno, ne… »

Bor koji je KRVARIO: Najtužnija ljubavna priča u Srbiji

24 Sata 28.01.2016
Mesto gde je nekad bio bor, Foto: Nemanja Radenković Stablo tada najvećeg crnog bora u Srbiji je bilo toliko debelo da su jedva mogla da ga obuhvate šestorica ljudi, a masa je bila procenjena na preko pedeset kubika. Kao prirodna retkost ovog kraja… »