Izvor: Danas arhiva vesti 28.01.2016

Srbija gradi obdanište i most

Danas 28.01.2016
Delegacija iz Srebrenice danas sa Vučićem i Mihajlovićevom. Beograd - Petočlana delegacija iz Srebrenice, predvođena načelnikom Ćamilom Durakovićem i predsednikom Skupštine ove opštine Milošem Milovanovićem, sastaće se danas sa premijerom… »

Konde predstavlja rezoluciju o stanju na Kosovu

Danas 28.01.2016
Zimsko zasedanje Parlamentarne skupštine Saveta Evrope Beograd nastavlja da igra značajnu ulogu i kada je reč o izradi dokumenta koji je Kosovo obavezno da sprovodi, navodi prištinska štampa. Strazbur, Priština - U Savetu Evrope danas će se na… »

Vučić i Mihajlović "sigurica"

Danas 28.01.2016
Sportske kladionice počele sa ponudama o rezultatima izborima Najviše šansi za ministra kulture Radoslavu Pavloviću * Za premijera Vojvodine najmanja kvota za Igora Mirovića * Sigurna mesta u vladi i za Vulina, Ljajića i Dačića. Beograd - Ukoliko… »

Napredak u priznavanju diploma

Danas 27.01.2016
U Briselu završena nova runda dijaloga Beograda i Prištine Mogerini: Dobra atmosfera Vučić: Teški razgovori Mustafa: Konstruktivno. Brisel, Priština, Beograd - -- Nova runda briselskog dijaloga Beograda i Prištine, koje su predvodili premijer… »

Izbori imaju smisla, vlada mora da bude jaka

Danas 27.01.2016
Specijalno za Danas: Ambasador SAD u Srbiji Majkl Kirbi, poslednji intervju za srpske medije na kraju mandata * Mislim da je vidljivo mnogo toga što je vlada ovde učinila da unapredi život građana Srbije na praktičan način. Što se tiče konkretno… »

Čiji putevi vode u njivu

Danas 27.01.2016
Nova kriza u odnosima naprednjaka i socijalista povodom otvaranja Prokopa *Dačić smiruje tenzije i poručuje da su nepotrebne i štetne polemike ovim povodom. Vrnjačka Banja, Beograd - - Otvaranje železničke stanice Prokop i verbalno… »

Nikolić: Zločin je zaboraviti zločin

Danas 28.01.2016
Obeležen Međunarodni dan sećanja na žrtve Holokausta. Beograd - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je juče da se ne sme dozvoliti da se istorijske činjenice o Holokaustu prilagođavaju potrošačkom društvu i kratkom pamćenju. - Svet se… »

Spektakl za publiku na male golove

Danas 28.01.2016
Predstojeće Evropsko prvenstvo u futsalu biće prilika da gledaoci u Kombank areni uživaju u još jednom velikom takmičenju. Beograd će u nepunih mesec dana ugostiti dva kontinentalna prvenstva, a nakon vaterpola u Kombank arenu stižu i najbolji… »

Dolazi zvanično najbolji svetski DJ duo

Danas 28.01.2016
Dimitri Vegas & Like Mike za spektakularno otvaranje Exit Dance Arene. Najtraženiji svetski DJ duo i prvoplasirani na prestižnoj DJ Mag listi Dimitri Vegas & Like Mike najavili su pravi spektakl na Exit Dance Areni i potvrdili nastup u četvrtak, 7… »

Projekat zaštite životne sredine

Danas 28.01.2016
Požarevac - Predlozi o koncepciji Projekta namenjenog zaštiti životne sredine, vrednog oko 2 miliona evra, bili su tema sastanka održanog u prostorijama Gradskog zdanja u Požarevcu. Naime, organizovan je prvi radni sastanak za razvijanje predloga… »