Izvor: Jugmedia arhiva vesti 28.01.2016

Staniši Pešić oduzimaju kuću zbog duga od 4.600 evra

Jugmedia 28.01.2016
LESKOVAC – Vučiću, pomozi, pisalo je na jednom od transparenata meštana sela Nakrivanj, koji su se danas okupili da spreče plenidbu kuće i druge objekte s okućnicom svog komšije Staniše Pešića zbog duga od 4.600 evra, koga su zatezne kamate… »

Policija i BIA kod gradonačelnika Vranja

Jugmedia 28.01.2016
VRANJE – Povodom Dana grada, gradonačelnik Vranja Zoran Antić sa saradnicima, organizovao je danas prijem za predstavnike Policijske uprave i Bezbednosno informativne agencije (BIA), u gradskoj upravi.U obraćanju on se osvrnuo na najvažnije… »

Vučić i Dačić otvaraju fabriku „Geox“ u Vranju

Jugmedia 28.01.2016
VRANJE – Premijer Srbije Aleksandar Vučić, otvoriće u nedelju 31.januara na Dan grada fabriku „Geox“ u Vranju, potvrđene su danas ranije najave. Kako Jugmedia saznaje svečanosti će prisustvovati i prvi čovek socijalista i prvi podpredsednik… »

Vučković: Ako radnici dobiju sporove “Mediana” će nestati!

Jugmedia 28.01.2016
NIŠ – Javno komunalno preduzeće „Mediana“ još nije izbeglo opasnost koja mu je krajem prošle godine zapretila u vidu tužbi zaposlenih na ime isplaćivanja manjih plata od onih koje propisuje kolektivni ugovor. Prema rečima direktora JKP… »

UGS Nezavisnost: Nećemo ni na čiju stranu

Jugmedia 28.01.2016
NIŠ – Predsednik Ujedinjenih granskih sindikata Nezavisnost (UGS) Branislav Čanak rekao je danas u Nišu da taj sindikat na predstojećim izborima neće stati na stranu ni jedne političke opcije. Čanak je istakao da su mnogi od tih što će nam sada… »

DS i reformisti potpisali sporazum o saradnji

Jugmedia 28.01.2016
NIŠ – Gradski odbor Demokratske stranke i Gradski odbor Reformističke stranke danas su potpisali sporazum o strateškom partnerstvu. Predstavnici stranaka istakli su da je udruživanje i strateško partnerstvo zasnovano na programskoj sličnosti… »

Nagrade za školsku slavu

Jugmedia 28.01.2016
VLASOTINCE – Vlasotinačka Osnovna škola “8. oktobar“ proslavila je Svetog Savu, školsku slavu,uz dodelu nagradu učenicima, profesorima i kolegama koji odlaze u penziju. Na svečanoj sednici, koja je usledila nakon priredbe, nagrađeni su… »

DSS i Dveri: SNS u Leskovcu neće osvojiti ni 25 posto glasova birača

Jugmedia 28.01.2016
LESKOVAC – Demokratska stranka Srbije (DSS) i Pokret Dveri u Lesovcu potpisali su koalicioni sporazum za lokalne izbore, a lideri dve stranke poručili su danas svim patriotama da glasaju za bolji Leskovac u kome će pošteni ljudi živeti od svog rada… »

Novo rukovodstvo Streljačkog kluba

Jugmedia 28.01.2016
VRANJE – Na Skupštini Strelјačkog kluba Vranje izabrani su novi organi kluba koji će rukovoditi u narednom četvorogodišnjem periodu. U Upravu Strelјačkog kluba ušli su sve sami bivši strelci ovog kluba, osvajači medalјa u bivšoj Jugoslaviji… »

Očekujte bizarno na premijeri „Bizarnog“ jer je tako bilo i na probama

Jugmedia 28.01.2016
LESKOVAC – Tuče, silovanja, oružje i motor na sceni, samo su sekvence sa predstave „Bizarno“ po tekstu Željka Hubača čija će se premijera odigrati sutra u 20 časova na sceni Narodnog pozorišta u Leskovcu,a karte se neće prodavati mlađima… »