Izvor: Mondo/Balkan arhiva vesti 28.01.2016

Hrvatski ministar Crnoja već dao ostavku!

Mondo 28.01.2016
Hrvatski ministar za boračka pitanja Mijo Crnoja večeras je podneo ostavku na tu dužnost posle niza afera, a na funkciji je bio samo šest dana. Foto: screenshot/youtube Crnoja je dao ostavku posle afera koje su o njemu isplivale u javnost od najave… »

Crnogorski ministar policije traži razrešenje

Mondo 28.01.2016
Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević uputio je premijeru Milu Đukanoviću inicijativu za razrešenje sa te funkcije. Foto: Vlada Crne Gore/MUP Konjević je u emisiji Načisto na televiziji Vijesti rekao da je u inicijativi konstatovao da… »

Pavelićeva kći: Tata nije imao ništa protiv Srba

Mondo 28.01.2016
Višnja Pavelić, starija kćerka ustaškog zlikovca Ante Pavelića, tvrdi da njen otac nije imao ništa protiv pravoslavaca i da ništa lično nije imao ni protiv Srbije, a nije bio ni protiv Jevreja. Tito nije hteo da ubije Pavelića, tvrdi. Foto… »

Đukanović: SDP se sama isključila iz vlasti

Mondo 28.01.2016
Predsednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović rekao je za N1 da je zadovoljan što je Vlada čiji je premijer dobila poverenje parlamenta i da je to za njega bilo očekivano. Foto: Vlada Crne Gore Kao razlog je naveo uverenje da je Vlada tokom tri godine… »

Kakav hit: Zaplakala Makedonija za Putina (VIDEO)

Mondo 28.01.2016
Pesma posvećena ruskom predsedniku Vladimiru Putinu "Zaplakala Makedonija za Putina" postala je hit u ovoj zemlji. Foto: MONDO kolaž/Thinkstock/YouTube U pesmi koju peva Aleksandar Džeparovski iskorišćena je muzika popularne pesme iz vremena… »