Izvor: Mondo/Nauka & Tehnologija arhiva vesti 28.01.2016

Revija oskarovaca u mts TV Video klubu

Mondo 28.01.2016
Pozivamo vas da iskoristite promociju mts TV-a i da pogledate svoje omiljene Oskarovce. Ovogodišnja dugoočekivana 88. dodela Oskara održaće se u nedelju, 28. februara 2016. godine u Dolbi Teatru u Holivudu, a dodelu će voditi glumac Kris Rok… »

Otkrivena lista igara za EVO 2016

Mondo 28.01.2016
Pogledajte koje igre su izabrane za zvanične turnire. Foto: Official site EVO 2016 Najprestižniji turnir u borilačkim igrama, The Evolution ili skraćeno EVO, kruna je višemesečnih takmičenja širom sveta. Svakog jula, najbolji igrači borilačkih… »

Telefon kome cena stalno raste

Mondo 28.01.2016
Izgleda da prvom Android telefonu kompanije BlackBerry cena neprestano raste. BlackBerry je konačno u prodaju pustio svoj Priv telefon na i indijskom tržištu. Međutim, možda će se potencijalni kupci u toj zemlji razočarati kada budu videli cenu po… »

Novi atraktivniji i inovativniji Android telefon

Mondo 28.01.2016
Motorola sprema nešto vrlo zanimljivo, rekli bismo. Juanking Jang iz kompanije Lenovo rekao je u intervjuu za Wall Street Journal kako misli da ima mesta za povećanje prodaje pametnih telefona na tržištima u razvoju, ali i da planira da iskoristi… »

Koliko svako od nas vredi na Facebook meži

Mondo 28.01.2016
Facebook u finansijskom izveštaju otkrio koliko vrede njegovi korisnici, u dolarima - pogledajte gde smo mi! Dok mi ćaskamo preko Messenger ili veb Facebook aplikacije, pišemo statuse, gledamo video ili (zamalo) komične poruke dosadnog Bila, lajkujemo… »

Android "čudovište" vredno pažnje

Mondo 28.01.2016
HTC sprema telefon koji će konkurencija teško nadmašiti. Najnovije informacije koje su se upravo pojavile otkrivaju specifikacije novog M10 flaghsip modela kompanije HTC. Poznati leaker Evan Blas je objavio da će novi HTC telefon kodnog naziva Perfume… »

Novo Firefox ažuriranje ispravlja propuste

Mondo 28.01.2016
Najnovija verzija pregledača uklanja nekoliko kritičnih problema. Foto: Marko Čavić/MONDO portal. Firefox štand na MWC 2014 sajmu. Mozilla je ispravila kritične propuste u poslednjoj Firefox 44 verziji pregledača. Kompanija je objavila da najnovija… »

Sjajan telefon koji ne košta mnogo dostupan svima

Mondo 28.01.2016
Popularni model ovog kineskog proizvođača konačno ćete moći da kupite bez pozivnice. Kada je kompanija OnePlus pre dve godine najavila flagship model sa vrhunskim specifikacijama i odličnom cenom od 299 dolara, svi su bili oduševljeni. Međutim… »

Android telefoni će biti kao ljudi

Mondo 28.01.2016
Da, dobro ste pročitali, moći će da misle i vide kao pravo ljudsko biće. Google je objavio da će u Android ugraditi duboko učenje, što će omogućiti telefonima da koriste algoritme kako bi prepoznali fotografije i kako bi mogli da misle kao… »

Android telefoni nikad bolji!

Mondo 28.01.2016
Iz Kine stiže još jedan Android telefon fantastičnih specifikacija. Nakon predstavljanja prvog modela iz F serije, Oppo F1, kompanija je danas predstavila svoje planove u vezi sa nadograđenom F1 Plus verzijom koja će se uskoro pojaviti. Uređaj bi… »