Izvor: OK radio arhiva vesti 28.01.2016

LE: Brane komšiju od plenidbe kuće

OK radio 28.01.2016
Meštani sela Nakrivanj okupili su se da spreče plenidbu imovine svog Komšije Staniše Pešića, čiji je dug od 4.600 evra zbog zateznih kamata narastao na 40.000 evra. "Vučiću, pomozi" pisalo je na jednom od transparenata meštana sela Nakrivanj… »

Bezbednjaci kod Antića

OK radio 28.01.2016
Povodom Dana grada, gradonačelnik Vranja Zoran Antić sa saradnicima, organizovao je prijem za predstavnike Policijske uprave i Bezbednosno informativne agencije. Antić je ocenio da su lokalna samouprava i PU Vranje na planu bezbednosti saobraćaja… »

SNS: Hajka u Banji neće proći!

OK radio 28.01.2016
Povodom gaženja žene službenim automobilom u Vranjskoj Banji, GrO SNS-a Vranje oglasio se saopštenjem u kome se ocenjuje da se protiv te stranke, a povodom rečenog incidenta, „vodi prava hajka posredstvom pojedinih medija“. SNS podseća da… »

HAN: Đaci se družili sa pesnicima

OK radio 28.01.2016
Vranje - Kulturno-prosvetna manifestacija „Svetosavska nedelja“ održana je i u Vladičinom Hanu uz učešće učenika osnovnih i srednjih škola, ali i brojnih gostiju. Program “Svetosavske nedelje” počeo je izložbom najboljih radova sa… »

Najboljima po 15.000

OK radio 28.01.2016
Povodom Dana Grada u četvrtak su najboljim radnicima javnog sektora u Vranju dodeljene nagrade za učinak u prethodnoj godini. - Na ovaj način ukazujemo vam mali znak pažnje i pokazujemo da znamo da vrednujemo vaše zalaganje na radnom mestu i doprinos… »

EKONOMSKA: AGENCIJA predložila smenu Branka Trajkovića!

OK radio 28.01.2016
Agencija za borbu protiv korupcije objavila je javnu preporuku za razrešenje Branka Trajkovića sa funkcije direktora Ekonomske škole u Vranju. Protiv Trajkovića Agencija je pokrenula postupak po službenoj dužnosti, a zbog zapošljavanja njegove dve… »

Vilbal, jedna priča

OK radio 28.01.2016
Vranje - Dokumentarni film “Priča o vilbalu” premijerno je prikazan u bioskopu Centra kulture u Vladičinom Hanu, i predstavlja siže nastanka prvog orginalnog srpskog kolektivnog sporta - vilbala. Film govori o rađanju novog sporta u Vladičinom… »

Bolje veze u ZC Vranje

OK radio 28.01.2016
„Alfa plam“je ovih dana donirala Zdravstvenom centru Vranje svoju korišćenu telefonsku centralu, potvrdio je za OK Radio Zvonko Đorđević, upravnik opšte Bolnice. - Naša sadašnja telefonska centrala je u katastrofalnom stanju. Često se kvari i… »