Izvor: RTS/Hronika arhiva vesti 28.01.2016

Oliver Ivanović odveden u zatvor

RTS 28.01.2016
Lider Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović odveden je iz kućnog pritvora u pritvorsku jedinicu u Kosovskoj Mitrovici, potvrdio je za Radio Beograd advokat Nebojša Vlajić. Apelacioni sud u Prištini prvi put je pokazao da može da radi brzo ali… »

Uhapšeni Albanci zbog šverca lekova iz centralne Srbije

RTS 28.01.2016
Osam kosovskih Albanaca uhapšeno je u regionu Prištine i Peći pod optužbom da su krijumčarili lekove iz centralne Srbije a tokom racije zaplenjeno je i oružje, saopštila je policija. Kosovska policija navela je na svom sajtu da je u okviru akcije… »

Uhapšen zbog pljačke i napada na ženu iz Bečeja

RTS 28.01.2016
Policija je uhapsila jednu osobu iz Bečeja zbog sumnje da je meštanki tog grada upala u kuću, napala je i opljačkala. Sumnja se da je M. M. (30) rano ujutru u Bečeju ušao u kuću meštanke, više puta je udario i ukrao joj hranu i mašinu za… »

Bivšem direktoru Pionirskog grada ukinut pritvor

RTS 28.01.2016
Viši sud u Beogradu ukinuo je pritvor bivšem direktoru "Pionirskog grada" Miroslavu Lazoviću i još četvoro osumnjičenih za zloupotrebe u SRC "Pionirski grad", koji su uhapšeni u akciji "Rezač" krajem 2015. Osim Lazovića u daljem toku postupka sa… »

Preminuo muškarac koji je skočio sa mosta u Beogradu

RTS 28.01.2016
Neidentifikovani muškarac koji je danas skočio sa Starog železničkog mosta u Savu preminuo je od zadobijenih povreda, rekla je "Tanjugu" portparol Urgentnog centra Aleksandra Berić. Portparol Urgentnog centra je navela da se procenjuje da je… »

Zaplenjeno 80 kilograma duvana u Sremskoj Mitrovici

RTS 28.01.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici su u pretresu privatne kuće pronašli i zaplenili 47 kilograma rezanog duvana, 30 kilograma usitnjenog duvana, eletronsku vagu i 75 kutija duvanskih filtera. Zbog postojanja osnova sumnje… »

Uhapšen pljačkaš apoteke u Kruševcu

RTS 28.01.2016
Uhapšen A. K. iz Kruševca zbog sumnje da je sinoć opljačkao apoteku u Kruševcu. Sumnja se da je A. K. (44) počinio ovo krivično delo razbojništvo, navedeno je u saopštenju kraljevačke policije. On se tereti da je od radnice apoteke uz pretnju… »