Izvor: Story arhiva vesti 28.01.2016

Ivana Stamenković Sindi: Želim da dam primer ženama koje su trpele nasilje

Story 28.01.2016
Ivana Stamenković Sindi i njen bivši suprug Nikola Pavlović pojavili su se danas u Trećem osnovnom sudu u Beogradu povodom tužbe za nasilje u porodici, koju je Ivana podnela pre četiri godine. Nekadašnja modelsica Ivana Stamenković Sindi pojavila… »

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ NA PRVOM KOPAONIK MUSIC WEEK-u

Story 28.01.2016
Željko Joksimović nastupaće na prvom Kopaonik music week-u. Od 13. do 20. marta na Kopaoniku će po prvi put biti održan Music Week festival, koji će gostima hotelskog kompleksa MK Mountain Resort ponuditi ekskluzivni muzički program u ceni… »

Raznežio mnoge: Evo šta je Filip Živojinović poručio svojoj devojci Aleksandri Prijović iz Amerike (FOTO)

Story 28.01.2016
Filip Živojinović rešio je da javno pokaže koliko mu nedostaje devojka Aleksandra Prijović. Naime, Brenin pastorak otputovao je u Amerku, a hiljade svojih pratilaca na Instagramu raznežio je dirljivom porukom koju je uputio svojoj izabranici… »

Sergej Trifunović šokirao izjavom: Evo šta je rekao o svojim koleginicama!

Story 28.01.2016
Glumac Sergej Trifunović poznat je kao osoba bez dlake na jeziku, ali je njegova objava na društvrnoj mreži Instagram šokirala javnost. Naime, Sergej je sa svojim fanovima podelio citat iz serije Rim u kojem akter govori da je prostitutkama i glumcima… »

Ovih 5 snova najavljuju nove ljubavi u vašem životu!

Story 28.01.2016
Da će ljubav uskoro da vam pokuca na vrata mogu vam otkriti i vaši snovi... Sigurno ste već imali snove za koje pravi smisao uopšte nije bio uverljiv. Ali ako se neki od sledećih 5 motiva pojavljuje u vašim snovima, oneirologija, odnosno nauka o… »

Pet dana u dve programske celine: Resonate 2016 slavi peti rođendan! (FOTO + VIDEO)

Story 28.01.2016
Resonate festival ove godine imaće svoje jubilarno, peto izdanje i svojim uzbudljivim programom tokom pet festivalskih dana donosi Beogradu mnogo zanimljivih sadržaja i još zanimljivijih umetnika... Resonate je platforma za povezivanje, razmenu znanja… »

Bivša manekenka postala majka: Surogat majka pomogla joj je da dobije dete

Story 28.01.2016
Veliko iznenađenje je Tajra Benks priredila svojim fanovima objavivši na Instagramu da je postala majka. Ona je devet meseci krila da postaje majka, a kada se maleni rodio, ona je odlučila da to objavi putem svog Instagram profila. Dečaka Jork Benk… »

Boki 13 napravio neverovatnu promenu: Prvo je nestao sa estrade a sada je neprepoznatljiv (FOTO)

Story 28.01.2016
Otkako se pojavio na estradi Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13 postao je jedna od najintrigantnijih ličnosti. Makedonski šoumen Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13 postao je predsednik međunarodne asocijacije za ljudska i manjinska prava. Bio… »

Ispovest Nikole Demonje koja nikog ne ostavlja ravnodušnim: Vreme je za zbogom, Srbijo!

Story 28.01.2016
Nikola Demonja, mlad i uspešan muzičar oglasio se na društvenim mrežama i izrazio svoj stav prema stanju u državi. Otvoreno pismo Nikole Demonje prenosimo u celosti: - Vreme je za zbogom, Srbijo.Meni još nije vreme. Nama. Ali se plašim da se ono… »

Bane Mojićević: Ovako sam iskorenio svoju ružnu naviku

Story 28.01.2016
Pevač je otkrio nepoznate i manje poznate stvari o sebi. 1. Imam strah od visine i brzine 2. Da ne pevam, otvorio bih unikatni domaći ugostiteljski objekat 3. Ne bih se nikad odselio iz Srbije 4. Voleo bih da naučim da sviram bubnjeve, klavijature i… »