Zabava arhiva vesti 28.01.2016

Sindi Models: Imam dokaze da me je muž tukao!

Kurir 28.01.2016
Nekadašnja "modelsica" Ivana Stamenković Sindi pojavila se u Trećem osnovnom sudu u Beogradu. Sindi je bila u pratnji advokata Zorana Jakovljevića u nastavku glavnog pretresa koji se vodi protiv njenog bivšeg supruga Nikole Pavlovića zbog nasilja u… »

U Tanzaniji otkrivena bela žirafa

Press 28.01.2016
Žirafa čija je koža, usled depigmentacije, gotovo potpuno bela, postala je glavna atrakcija nacionalnog parka Tarangire, na severu Tanzanije. Foto:Tanjug Kako prenosi Hafington post, telo bele žirafe, nazvane po prašku za pranje veša Omo, prekriveno… »

Naučnici otkrili najveći solarni sistem

Radio 021 28.01.2016
Istražujući planetu za koju su mislili da slobodno luta svemirom, grupa naučnika i astronoma je otkrila da se ona ustvari kreće u orbiti oko svoje zvezde od koje je udaljena oko trilion kilometara. Naučnici su tako otkrili najveći solarni sistem do… »

Lego predstavio svoju prvu figuricu u invalidskim kolicima

B92 28.01.2016
Kompanija za proizvodnju igračaka "Lego" je na sajmovima u Nirnbergu i Londonu predstavila svoju prvu figuricu u invalidskim kolicima. Fotografije nasmejanog čovečuljka sa kapom, kome društvo pravi pas za hendikepirane, objavljene su na sajtu… »

"Božija ruka" na nebu iznad Portugalije

Vesti online 28.01.2016
Neobičan fenomen koji se u ponedeljak pojavio na nebu iznad portugalskog ostvra Madeira prestravio je domaće stanovništvo. Oni su ostali zatečeni kada su na nebu uočili ogroman "vatreni oblak", koji je neverovatno podsećao da apokaliptične scene iz… »

Preslatko: Ovo je prva fotografija Louisa Tomlinsona sa sinom

Tračara 28.01.2016
Fanovi su još uvek pod uticajem oproštajnog spota One Directiona, ali sigurni smo da će im ova fotografija ulepšati dan. Naime, ponosni otac Louis Tomlinson objavio je fotografiju svog prvog sina. Mladi pevač postao je otac prošle nedelje, a već… »

Skoro svi ovo rade tokom seksa, ali se stide da priznaju

Vesti online 28.01.2016
Postoji jedna stvar koju je gotovo svaki par bar jednom učinio, iako znaju da to i nije baš najsigurnije. Reč je o zaštiti i takozvanoj metodi "izvlačenja". Kad je reč o metodama kontracepcije, mnogi ljudi se pouzdaju u prezervative i pilule, ali… »

Rijana izdala novi album

Večernje novosti 28.01.2016
Pop pevačica Rijana izdala je novi, osmi po redu album, "Anti", putem striming servisa na internetu. NjUJORK - Pop pevačica Rijana izdala je novi, osmi po redu album, " Anti", putem striming servisa na internetu. Rijana je u sredu uveče izdala album… »

Veselo U Parovima: Učesnik rijalitija zaprosio voditeljku usred emisije

Kurir 28.01.2016
U vili "Parova" je danas bilo veoma veselo, a došlo je do jedne prosidbe. Naime, Zmaj je upitao voditeljku Jelenu Petković da se uda za njega. "Jelena, evo odmah da te pitam. Pođi za mene. Sad, odmah", rekao je Zmaj ozbiljno, a voditeljka je u šali… »

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ NA PRVOM KOPAONIK MUSIC WEEK-u

Story 28.01.2016
Željko Joksimović nastupaće na prvom Kopaonik music week-u. Od 13. do 20. marta na Kopaoniku će po prvi put biti održan Music Week festival, koji će gostima hotelskog kompleksa MK Mountain Resort ponuditi ekskluzivni muzički program u ceni… »