Beograd arhiva vesti 30.01.2016

Povređeno 10 osoba u sedam saobraćajki u Beogradu

Studio B 30.01.2016
U sedam saobraćajnih nesreća tokom noći u Beogradu povređeno je 10 osoba, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura. U Urgentni centar prevezeno je petoro povređenih, a drugih petoro je odbilo prevoz i dobilo uput, dodala je Macura Tanjugu. Jedna… »

Plaćanje parkinga po minutu

Politika 30.01.2016
Od ponedeljka će isključivo posredstvom nove aplikacije vozači moći da pošalju poruku „stop” kad napuste parking mesto i tog trenutka da zaustave svoj račun. Od 1. februara beogradski vozači će dobiti mogućnost da koriste novu uslugu… »

Zakon o stanovanju: Upravnici će voditi računa o stanju u zgradama

Blic 30.01.2016
Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da će "novi Zakon o stanovanju omogućiti da se konačno uvede red u održavanje stambenih zgrada što je želja većine građana". - Grad Beograd je bio inicijator donošenja novog Zakona o stanovanju jer se… »

Božović: Komunalna policija partijska vojska SNS

N1 Info 30.01.2016
Komunalna policija sve više liči na partijsku vojsku Srpske napredne stranke, a previsoka ovlašćenja koja su joj dana novousvojenim zakonima su zabrinjavajuća, rekao je poslanik Demokratske stranke Balša Božović. "Dok policija Srbije nema zimske… »

Đaci uživali prvog dana zimskog odmora: Ovo je najlepši raspust do sada!

Blic 30.01.2016
Prvi dan zimskog raspusta školarci proveli su napolju. Veliki broj đaka sa roditeljima danas se uputio na Kalemegdan, dok su tinejdžeri pohrlili ka tržnim centrima ispred kojih su uživali u pravom prolećnom danu. Osmogodišnja Ana Marija danas je na… »

Januarskih 15 Stepeni: Ovakav dan Beograđani kao da su jedva dočekali

Blic 30.01.2016
Prolećno vreme i 15 stepeni na kraju januara Beograđani su sa radošću dočekali pa su Kalemegan i Knez Mihailova od jutros prepuni šetača. Svaka klupica na Kalemegdanu danas je bila zauzeta jer je Kališ centar okupljanja ljudi svih generacija. Oni… »

Da li zbog OVAKVIH SLIKA kažu da su Beograđanke najlepše?

Blic 30.01.2016
Kada dođu stranci u Beograd, često kažu da su ovde žene veoma lepe, a to se danas moglo i primetiti na ulicama prestonice koje su bile preplavljene našim lepoticama. Ulice Beograda danas su bile u znaku lepih žena koje su izašle da pozdrave… »

Soliteri bez profesionalnih kućepazitelja!

Večernje novosti 30.01.2016
Svaka zgrada moraće da izabere kućni savet, ali će predsednik moći da bude neko od stanara. Opština uvodi upravitelja neodlučnima. Građani će plaćati održavanje objekta. SVAKA zgrada ubuduće će morati da izabere upravnika među stanarima ili… »

Vlasnik “Olimpika”: Zapalili su mi splav zbog lokacije

Večernje novosti 30.01.2016
Dragan Stamenković, vlasnik "Olimpika", tvrdi da je požar na njegovom objektu podmetnut. Lokal nije radio kad je vatra planula, pa nije bilo povređenih. Izgoreo ceo gornji deo. VLASNIK splava "Olimpik" Dragan Stamenković tvrdi, za "Novosti", da je… »

"Usko grlo" u Tošinom Bunaru biće prošireno

Studio B 30.01.2016
U ulici Tošin Bunar na Novom Beogradu u toku su radovi kojima će biti prošireno usko grlo na mestu gde se na ovu ulicu nastavlja Zemunska ulica. Ovo suženje usporavalo je saobraćaj posebno posle rekonstrukcije Zemunske i Vojvođanske ulice. Već… »