Izvor: MTV Srbija arhiva vesti 30.01.2016

Objavljene nove seksi fotke Rite Ore

MTV Srbija 30.01.2016
Umetnik Terry Richardson fotografisao je Ritu Oru u najprovokativnijem izdanju do sada. Terry je sa Ritom napravio veliki foto-editorijal za francuski časopis Lui. Dvadesetpetogodišnja zvezda razgolitila se i pokazala svoje zanosne obline u velikom… »

Na kom to jeziku peva Rihanna?

MTV Srbija 30.01.2016
Mnogi Amerikanci zamerili su Rihanni izgovor pojedinih stihova u novoj pesmi "Work"... Rihanna je glavna tema ove nedelje! A verovatno će biti i jedna od glavnih tema ove godine! Njen novi album "ANTI" najzad je ugledao svetlost dana, a najavio ga je u… »

Brit top-liste: David Bowie i dalje vlada!

MTV Srbija 30.01.2016
Bowie zauzima čak pet mesta na listi deset najprodavanijih albuma u Velikoj Britaniji protekle nedelje. Poslednji Bowiejev album "Blackstar" i dalje se nalazi na prvom mestu britanske liste najprodavanijih albuma, nedozvoljavajući Adele da se vrati na… »

Kome je David Bowie ostavio svoje bogatstvo?

MTV Srbija 30.01.2016
Britanski mediji objavili su detalje Bowiejevog testamenta koji je napisan još 2004. godine. Polovina bogatstva, koje se procenjuje na 100 miliona dolara, kao i stan na Menhetnu, nasledila je Bowiejeva supruga Iman, objavio je tabloid Page Six… »

Britanski MTV uvrstio Fresh Island Festival u top 5 festivala u Hrvatskoj

MTV Srbija 30.01.2016
Britanski MTV je na svom portalu objavio listu od pet najboljih festivala u Hrvatskoj, a Fresh Island je proglašen jednim od njih uz festivale Ultra Europe, Sonus, Hideut i Soundwave. Pod naslovom “We're Totally Over Winter So We've Chosen Our Top 5… »

Zayn i Gigi nastavili flertovanje na Twitteru

MTV Srbija 30.01.2016
Kao da im nije bilo dosta razmenjivanja nežnosti u spotu za pesmu "Pillowtalk", Zayn Malik i Gigi Hadid nastavili su da razmenjuju nežnosti i na Twitteru. Odmah nakon prmijere zavodljivog spota "Pillowtalk" u kojem deluju zaljubljenije nego ikad, Zayn i… »

Sia objavila novi album "This is Acting"

MTV Srbija 30.01.2016
Nakon niza singlova koji su najavili album, novo izdanje Sie je napokon dostupno slušocima. "This is Acting" novi je, sedmi po redu, studijski album popularne Sie koja se prvenstveno proslavila kao tekstopisac zvezdama poput Rihanne i Beyonce... a onda… »

Vraćaju se Gilmore Girls!

MTV Srbija 30.01.2016
I zvanično je potvrđeno, uskoro ćemo gledati nove epizode popularne serije "Gilmore Girls". Okupljanje ekipe "Gilmore Girls", o kom se do sada samo pričalo, sada je i zvanično potvrđeno. Na sveopšte oduševljenje brojnih fanova, Lorelai, Rory i… »

Phil Collins zahvalio Adele na obzirnosti

MTV Srbija 30.01.2016
Nakon što su rešili svoj mali nesporazum, Phil Collins je zahvalio Adele što je bila ljubazna i obzirna prema njemu. U ranoj fazi nastanka novog albuma "25" Adele je kontaktirala bivšeg bubnjara Genesisa u želji da napišu nekoliko zajedničkih… »

Prva nominacija transrodne osobe za Oscara još od sedamdesetih

MTV Srbija 30.01.2016
Antony Hegarty prva je transrodna osoba nominovana za Oscara u poslednjih trideset godina. I ove godine, kao i prošle, velika prašina podigla se oko izostanka nominacije Afroamerikanaca u glumačkim kategorijama za Oscara. Brojne zvezde zbog toga su… »