Zabava arhiva vesti 30.01.2016

VIDEO: Kada ajkula proguta ajkulu

Vesti online 30.01.2016
U velikom akvarijumu u Seulu dogodila se jedna neobična situacija. Naime, posle sukoba oko teritorije, 2,2 metra duga neman, napala je drugu, upola manju ajkulu. Zgroženi posmatrači koji su se zadesili u Coex akvarijumu imali su priliku da vide kako… »

Italijanski gradić slavi rođenje prve bebe nakon 28 godina

B92 30.01.2016
Stanovnici Ostane, mestašca u severnoj Italiji, proslavili su danas rođenje malog Pabla, prve bebe rođene u toj opštini u Pijemontu nakon 28 godina. Pablo je rođen pre nedelju dana u porodilištu u Torinu. Kada su srećni roditelji danas doveli… »

VIDEO: Šta se nalazi na vrhu Keopsove piramide?

Radio 021 30.01.2016
Strogo je zabranjeno penjati se na piramide u Egiptu. Pokušate li, osim što možete da poginete, zbog oštećenja tih spomenika možete da dobijete i do tri godine robije u zatvoru. To, međutim, nije zaustavilo nemačkog blogera Andreja Sijesijelskog… »

Mršavi student: Ivan Ivanović pre 22 godine… (foto)

Svet 30.01.2016
Voditelj Ivan Ivanović prisetio se kako je izgledao kao student. Naime, on je na svom Instagram profilu postavio fotografiju od pre 22 godine, tačnije iz perioda kada je upisao Pravni fakultet u Beogradu. “Fotka iz indeksa, 1994. godina”, napisao je… »

Bouvi bogatstvo ostavio supruzi, ali je i svog asistenta i dadilju učinio milionerima

Radio 021 30.01.2016
Legendarni muzičar, Dejvid Bouvi, koji je nedavno preminuo u 69. godini, iza sebe je ostavio bogatstvo od 100 miliona dolara koje je, kako se navodi, dodelio svojoj drugoj supruzi Iman, sinu i ćerki. Bouvi je tokom pisanja testamenta mislio i na ljude… »

Testament Dejvida Bouvija šokirao sve

Lepota i zdravlje 30.01.2016
Britanski muzičar Dejvid Bouvi je u testamentu tražio da se njegav pepeo raspe po indonežanskom ostrvu Bali. Foto: Guliver/Splashnews Bouvi, koji je početkom januara preminuo od raka jetre, time je pokazao da želi da se poštuju budistički rituali… »

Adil: Nisam preboleo Anu

Blic 30.01.2016
Pevač Adil Maksutović, koji je pre dve godine osumnjičen da je pretukao svoju suprugu Anu, ćerku Džeja Ramadanovskog, juče se oglasio na društvenoj mreži Fejsbuk i otkrio da mu je krivo što više nije u braku sa njom. - Za naš raskid krivi smo… »

Završio u zatvoru jer je ćerku kaznio oduzimanjem telefona

Radio 021 30.01.2016
Jedna od klasičnih tehnika vaspitavanja je da roditelj neposlušnom detetu oduzme privilegiju, kako bi naučilo lekciju. Međutim, jedan otac bio je taj koji je kažnjen nakon što je 12-godišnjoj ćerki oduzeo telefon. Ronald Džekson iz Teksasa bio je… »

Berlin muči muku da proda Gebelsovo “ljubavno gnezdo“

B92 30.01.2016
Oronula fasada, krov koji se raspada i enterijer koji je “video i neka bolja vremena“ nisu razlog zašto Berlin nikako ne uspeva da proda Kuću na jezeru Bogen. Vila na jezeru koja ima 70 soba već duže vreme ne može da nađe novog vlasnika… »

(Video) Topalko Izveo Striptiz U Emisiji: Skidao se bez imalo blama, dok ga je voditeljka pipkala

Kurir 30.01.2016
Milan Topalović Topalko je gostujući u jednoj emisiji pokazao kakvo telo ima kada je rešio da izvede striptiz. Voditeljka je pokrenula priču o tetovažama, pa je tako upitala Topalka da li ima slike na telu. Kako bi se uverila da li pevač govori… »