Izvor: Alo/Društvo arhiva vesti 31.01.2016

Karić ponovo pokreće BK TV?!

Alo 31.01.2016
bogoljub karić kupio je televiziju Nova.rs! porodica karić, nekadašnji vlasnik BK televizije koja se sada emituje na Internetu, po svemu sudeći ne odustaje od toga da bude vlasnik medija u Srbiji! Zbog toga su odlučili da se vrate na velika vrata… »

Karson sa Tačijem, osumnjičenim za trgovinu organima

Alo 31.01.2016
Jedan od kandidata Republikanske stranke za predsedničku nominaciju u SAD, Ben Karson, pred izbore u Ajovi, zajedno sa predstavnicima svog tima sastao se sa Hašimom Tačijem, osumnjičenim za trgovinu ljudskim organima, piše američki portal "Dejli… »

Džon Keri stiže na Kosovo!

Alo 31.01.2016
Ministar spoljnih poslova Kosova Hašim Tači sastao se danas u SAD sa američkim državnim sekretarom Džonom Kerijem i tom prilikom je rekao da je Keri izrazio želju da ponovo poseti Kosovo. Tači, koji u SAD boravi zbog otvaranja generalnog konzulata… »

"Srpski snajperisti ratuju protiv Turske!"

Alo 31.01.2016
Ambasada Srbije u Turskoj reagovala je danas na izveštaje koje su preneli neki turski mediji da Radnička partije Kurdistana (PKK) navodno koristi srpske snajperiste u teroristickim napadima na jugoistoku Turske. Ambasada Srbije je saopštila da o tome… »

Džihadista uhapšen u Grčkoj rođen u Novom Pazaru!

Alo 31.01.2016
Muškarac koji je danas uhapšen u Grčkoj prilikom pokušaja priključenja "Islamskoj državi", je Mirsad Bektašević, državljanin Švedske, koji je ranije u BiH osuđivan zbog namere da počini teroristički napad, javili su federalni mediji… »

Dečje igraonice niko ne kontroliše!

Alo 31.01.2016
Šestogodišnji D. S. iz Kruševca zadobio je trostruki prelom stopala u igraonici na proslavi rođendana kod drugarice. Kako bi naplatio osiguranje, njegov otac je otišao u igraonicu po dokumenta, ali ono što je otkrio, šokiralo ga je. Nijedna… »

Pojavu IS je ignorisala međunarodna zajednica

Alo 31.01.2016
Otvorena pojava idelogije Islamske države (IS) pred vratima Dečana dokaz je da je IS dugo tu, ali da ju je ignorisala bas medjunarodna zajednica koja vlada na KiM, kako ne bi morala da objašnjava zašto priznaje zemlju u kojoj se pred očima njihovih… »

Dinastija traži stanove, umetnine i fabrike!

Alo 31.01.2016
Konfiskovani dvorski kompleks na Dedinju, koji potražuje porodica Karađorđević, ostaje u rukama države, ali bi Srbija toj porodici mogla da vrati mnoge stanove u centru Beograda, umetnine, skulpture, pa čak i fabrike! Agencija za restituciju donela… »

Otvorena nova fabrika obuće u Vranju! (FOTO)

Alo 31.01.2016
Italijanska fabrika za proizvodnju obuće "Geoks" zvanično je danas otvorila svoje pogone u Vranju u prisustvu premijera Srbije Aleksandra Vučića. Vrpcu su svečano presekli premijer Vučić, direktor "Geoksa" Mario Moreti Polegato i gradonačelnik… »

Stefanović: U Srbiji nema pretnji od terorizma!

Alo 31.01.2016
"U Srbiji nema neposrednih pretnji od terorizma", izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović povodom upozorenja Evropola da Islamska država planira nove napade u Evropi. "Bili bismo neozbiljni kada bi to prepustili slučaju… »