Izvor: Blic/Društvo arhiva vesti 31.01.2016

Sutra oblačno i toplo, temperatura do 18 stepeni

Blic 31.01.2016
U Srbiji se sutra posle oblačnog i mestimično kišovitog jutra tokom dana očekuje razvedravanje, sa najvišom dnevnom temperaturom od 18 stepeni, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije. Duvaće slab i umeren, zapadni i severozapadni vetar… »

Jeziva Statistika: Po smrtnosti od raka pluća Srbija je DRUGA U EVROPI

Blic 31.01.2016
U Srbiji se danas obeležava 31. januar, Nacionalni dan bez duvanskog dima, u situaciji kada se godišnje registruje 5.500 novooblelih od raka pluća i bronha, a prosečno 5.000 osoba oba pola umre od te vrste karcinoma. To Srbiju svrstava na drugo mesto… »

AMSS: Očekuju se gužve kao i svake nedelje uveče

Blic 31.01.2016
Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da se večeras, kao i svake nedelje, očekuje pojačani priliv vozila ka većim gradskim sredinama, zbog čega postoji mogućnost stvaranja manjih gužvi i zastoja na tim putnim pravcima i naplatnim rampama. U… »

Osnovano preduzeće Aerodromi Srbije, uskoro letovi za Kraljevo

Blic 30.01.2016
Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture saopštilo je danas da će tokom prve polovine februara u Srbiji početi sa radom preduzeće ''Aerodromi Srbije'', čiji će prvi zadatak biti uspostavljanje civilnog vazdušnog saobraćaja na… »

Koraks: Neverovatna količina gluposti se valja Srbijom

Blic 30.01.2016
Karikaturista Predrag Koraksić Koraks (Corax) izjavio je večeras da je Srbija velika inspiracija za jednog političkog karikaturistu, zbog gluposti koja se svakodnevno "valja" u javnosti. "Moje karikature su sa adresom. Sada imamo ove apsolutiste s… »

Istraga: Artemije na prevaru zaradio MILION EVRA

Blic 31.01.2016
Protiv raščinjenog vladike Artemija i grupe njegovih sledbenika vodi se istraga zbog lažnog predstavljanja i prevare, saznaje „Blic“. Krivične prijave podnele su eparhije Šumadijska i Raško-prizrenska jer se na njihovoj teritoriji raščinjeni… »

Danas U "Blicu": Kusturica: U komšiluku nam živi tri-četiri hiljade terorista

Blic 31.01.2016
U nedeljnom izdanju "Blica" pročitajte i intervju sa Emirom Kusturicom u kome smo, između ostalog razgovarali o izborima, terorizmu i opasnostima koje prete Evropi. U današnjem izdanju štampanog lista "Blic" pročitajte kako je izgledao susret našeg… »

Komunalci će moći da nas PRIVODE, ali to nije SVE!

Blic 30.01.2016
Vlada je usvojila Nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o komunalnoj policiji po kome će komunalni policajci sada moći da vas privedu prekršajnom sudu. Ranije je bilo da komunalni policajci mogu da vas zadrže do dolaska policije, a sada im se daje… »

Šeikov Glavni Čovek Postao Srbin: Biznismen iz Emirata dobio državljanstvo Srbije

Blic 30.01.2016
Matar Suhail al Daheri, ključni čovek za investicije u Srbiji emiratskog šeika Muhameda bin Zajeda al Nahjana, od 23. januara 2016. državljanin je Srbije, saznaje “Blic”. U rešenju o prijemu u državljanstvo, koje je potpisao premijer Srbije… »

AMSS: Umeren intenzitet saobraćaja, bez obustava

Blic 30.01.2016
Vozače zbog povoljnih vremenskih prilika, očekuje umeren intenzitet saobraćaja, bez posebnih prekida i obustava na važnijim i frekventnijim putevima, saošptili su večeras iz AMSS. AMSS navodi da je vidljivost na putevima dobra, ali da je tokom noći… »