Izvor: Kurir/Društvo arhiva vesti 31.01.2016

Proleće U Februaru: Danas oblačno, do 15 stepeni, a evo kada stiže zahlađenje

Kurir 31.01.2016
BEOGRAD - U Srbiji će jutro biti ponegde maglovito, a tokom dana na severu zemlje oblačno s mestimično slabom kišom. Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, više padavina očekuje se na krajnjem severu Vojvodine, a u ostalim krajevima… »

Cigarete Masovno Ubijaju Srbe: 85 odsto slučajeva raka pluća posledica aktivnog ili pasivnog pušenja

Kurir 31.01.2016
BEOGRAD - U Srbiji se danas obeležava Nacionalni dan bez duvanskog dima, u situaciji kada se godišnje registruje 5.500 novooblelih od raka pluća i bronha, a prosečno 5.000 osoba oba pola umre od te vrste karcinoma. To Srbiju svrstava na drugo mesto u… »

Aktiviranje Aerodroma: Uskoro civilni letovi za Kraljevo

Kurir 31.01.2016
Preduzeće „Aerodromi Srbije“ počeće da radi u prvoj polovini februara, odlučeno je juče na sednici Vlade Srbije, a prvi zadatak tog preduzeća, koje će imati dva zaposlena, biće uspostavljanje civilnog vazdušnog saobraćaja na aerodromu… »

Koraks: Neverovatna količina gluposti u Srbiji odlična inspiracija za političkog karikaturistu

Kurir 31.01.2016
NOVI SAD - Karikaturista Predrag Koraksić Koraks (Corax) izjavio je da je Srbija velika inspiracija za jednog političkog karikaturistu, zbog gluposti koja se svakodnevno "valja" u javnosti. "Moje karikature su sa adresom. Sada imamo ove apsolutiste s… »

Sreća, Sreća, Radost: Drugi deo zimskog raspusta počinje sutra

Kurir 31.01.2016
BEOGRAD - Drugi deo zimskog raspusta za osnovce i srednjoškolce u centralnoj Srbiji počinje sutra i trajaće do 12. februara, ali će zbog državnog praznika, Sretenja, 15. februara, đaci ponovo krenuti u škole tek 17. februara. Ove školske godine… »

Karić Ponovo Pokreće Bktv: Bogoljub ne odustaje od srpskih medija i kupio TV Nova?

Kurir 31.01.2016
U APR iz registra 28. januara izbrisan naziv „Nova.rs medija holding“ i upisano novo poslovno ime „Andriphot limited“, firme koja ima sedište na Kipru. BEOGRAD - Bogoljub Karić kupio je televiziju Nova.rs, nezvanično saznaje Kurir! Porodica… »

Čitajte U Kuriru Ovako Sns Kupi Harač: Nisam htela da plaćam reket naprednjacima pa sam dobila otkaz

Kurir 31.01.2016
Otpuštena gerontodomaćica kaže da joj je stranka preko koje se zaposlila tražila svakog meseca 1.000 dinara od plate. SOMBOR - Svetlana Mrkalj iz Kljajićeva kod Sombora tvrdi da je ostala bez posla zato je što odbila da svakog meseca daje 1.000… »

Jezivo: Staford preklao dva psa u Grockoj!

Kurir 31.01.2016
Krvi je bilo na sve strane. Motkom sam udarao krvoloka, ali bezuspešno. On se zaleteo ka meni, pa sam se sapleo i iščašio rame, kaže Ivan Stanković. Američki staford čiji je vlasnik Uroš Stanković iz Grocke izjurio je na ulicu, ušao u… »

Čitajte U Novom Newsweeku Danilo Ikodinović: Rekao sam ćerkama da beže odavde

Kurir 31.01.2016
BEOGRAD - Bivši vaterpolista Srbije Danilo Ikodinović u intervjuu za najnoviji broj Nesweeka objasnio je zašto je svojim ćerkama priča da trebaju da idu iz Srbije i zašto ne može da ih laže. " Stalno im pričam kako treba da odu odavde. Ovde neke… »

Ako se smatrate liderom, probajte ovu vežbu

Kurir 31.01.2016
Jedna od glavnih karakteristika liderstva jeste pomaganje drugima da pored vas postanu bolji, tvrdi Loli Daskal, direktorka kompanije Lead From Within. Po njoj je problem to što lideri uglavnom nemaju mnogo slobodnog vremena koje bi posvetili bilo kome… »