Izvor: Mondo/Društvo arhiva vesti 31.01.2016

U utorak do 22 stepena, u četvrtak sneg!

Mondo 31.01.2016
U Srbiji će sutra ujutru i pre podne biti pretežno oblačno, u severnim predelima ponegde sa slabom kišom, a posle podne se očekuje razvedravanje. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, duvaće slab i… »

Vozači, pažnja - očekuju se gužve

Mondo 31.01.2016
Auto-moto savez Srbije upozorio je da se večeras, kao i svake nedelje, očekuje pojačani priliv vozila ka većim gradskim sredinama, zbog čega postoji mogućnost stvaranja manjih gužvi i zastoja na tim putnim pravcima i naplatnim rampama. Foto: Mondo/… »

Znate li koje pekare su najstarije u Beogradu?

Mondo 31.01.2016
Pekarska slava - Sveti Atanasije obeležena u Beogradu, a to je bila prilika da gradski menadžer podseti na istoriju tog posla u prestonici... Foto: Mondo/ Goran Sivački Povodom pekaarske slave Sveti Atanasije večeras je u "Sava" centru organizovan… »

Svi pričaju o Filipu! Za dva dana postao zvezda

Mondo 31.01.2016
Filip Živanović (24) postao je za nekoliko dana prava Internet zvezda, ali je i pokazao da tradicija i znanje neraskidivo idu jedno s drugim. Filip Živanović je diplomirani pravnik koji je na dodelu svoje diplome na Pravnom fakultetu došao ni manje… »

Sveti Atanasije - skrivao se u grobu od jeretika

Mondo 31.01.2016
SPC i vernici danas slave Svetog Atanasija Velikog, kog su tokom čitavog života proganjali jeretici. Malo je svetitelja koji su tako bezobzirno klevetani i tako zločinački gonjeni kao sveti Atanasije. Foto: screenshot Sveti Atanasije Veliki… »