Izvor: MTV Srbija arhiva vesti 31.01.2016

Mariah Carey o veridbi

MTV Srbija 31.01.2016
Mariah je konačno progovorila o veridbi sa Jamesom Packerom, kao i o tridesetpetokaratnom prstenu koji joj je darovao a koji je "toliko težak da jedva može da podigne ruku". Pevačica je otkrila više detalja o dotičnom prstenu kojim ju je zaprosio… »

Dobitnici SAG nagrada 2016: Kompletna lista

MTV Srbija 31.01.2016
Kompletna lista ovogodišnjih nominacija i pobednika. The Screen Actors Guild se održava u Los Anđelesu i dodeljuje nagrade najboljim glumcima na filmu i televiziji, članovima Screen Actors Guild Awards. Glasači ove dodele dokazali su da rasa nije… »

Chris Brown ljut zbog komedije sa Michaelom Jacksonom

MTV Srbija 31.01.2016
Pevač je izbacio nekoliko postova na svom Twitteru kako bi izrazio svoje nezadovoljstvo. U petak uveče Chris Brown je na svom Twitter nalogu izrazio frustraciju zbog kontroverzne audicije za ulogu Michaela Jacksona u novoj britanskoj TV komediji kao i… »

10 tinejdž izvođača koji su bili prvi na top listama

MTV Srbija 31.01.2016
Od Justina Biebera do Stevieja Wondera... U dugoj istoriji Billboardove 200 liste bilo je iznenađujuće malo solo umetnika mlađih od osamnaest godina koji su se našli pri vrhu top liste najboljih albuma. Uzmite u obzir da ovdje nisu uključeni… »

Drake objavio "Summer Sixteen" i remiks "March Madness"

MTV Srbija 31.01.2016
Drake je u 14. epizodi Drake's Beats šou na OVO Sound Radiju, MC iz Toronta je objavio novi singl "Summer Sixteen". Takođe, on je objavio miksove October Firm (Drizzy i Oliver El-Khatib) i Majida Jordana. A potom je tu bio i Nas u saradnji sa Futureom… »

Slavni i njihovi podjednako slavni dvojnici

MTV Srbija 31.01.2016
Odnosno slavne osobe za koje su obožavatelji mislili da su neko drugi, takođe slavan. Ako vidite neku slavnu osobu i odlučite da joj se obratiti, pre no što to učinite budite sigurni da znate o kome je riječ. Greške se, naravno, događaju, ali… »

Adele: Najznačajniji trenuci u karijeri

MTV Srbija 31.01.2016
Hronološkim redom, od 2008. do danas, donosimo vam najznačajnije trenutke u karijeri pop dive. 2008. godina 2. april Objavljena je digitalna verzija Adelinog debi albuma, "19". Na CD-u se pojavio 10. maja. 26. april Adele se sa albumom "19" prvi put… »

Da li je Susan Sarandon preterala sa dekolteom?

MTV Srbija 31.01.2016
Glumica (69) je na internetu bila prilično ismevana zbog toga što je na dodeli SAG nagrada nosila samo izazovni brushalter i sako. Susan Sarandon je bila meta komentara zbog veoma dubokog dekoltea kada je bila prezenter nagrade na dodeli Screen Actors… »

Sophie Turner: 6. sezona "Igre prestola" je najbolja do sad

MTV Srbija 31.01.2016
Barem za njen lik, Sansu, kojoj se konačno, prema njenim rečima „odaje poštovanje koje zaslužuje“. Sophie Turner progovorila je o sudbini njenog lika, Sanse Stark, u šestoj sezoni fantasy-dramske serije "Igra prestola". Ako niste odgledali sve… »

Harry Styles i Kendall Jenner ipak nisu u vezi

MTV Srbija 31.01.2016
Sve je teže ispratiti njihov ljubavni život. Iako se činilo da je mladi par ponovo zajedno, izgleda da je njihova „ljubav“ još jednom okončana. Nakon što su neko vreme proveli na zajedničkom odmoru, čini se da su ponovo odlučili da se… »