Izvor: Vesti online/Društvo arhiva vesti 31.01.2016

Koliko Srba će da pomre zbog bezobzirnih pušača?

Vesti online 31.01.2016
U Srbiji se danas obeležava 31. januar, Nacionalni dan bez duvanskog dima, u situaciji kada se godišnje registruje 5.500 novooblelih od raka pluća i bronha, a prosečno 5.000 osoba oba pola umre, što trenutno našu zemlju svrstava na drugo mesto u… »

Šešelj objasnio sličnost i razlike između Vučića i "dosmanlija"

Vesti online 31.01.2016
Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj objasnio je na Tviteru razliku između "dosmanlija" (demokrata) i naprednjaka, naveo je šta im je zajedničko u odnosu na radikale, a spomenuo je i radikalsku "posebnost". Досманлије и… »

Doktori upozoravaju: Oprezno sa vitaminom C!

Vesti online 31.01.2016
Vitamin C je jako koristan za naš organizam. Kada osetimo slabost, bolesni smo, malaksali, odmah svi prvo posežemo za namirnicama bogatim ovim vitaminom. Ipak, doktori upozoravaju da moramo biti jako oprezni sa konzumiranjem suplemenata ovog vitamina… »

Iz pakla me izvukao prevodilac Gestapoa

Vesti online 31.01.2016
Proslavljeni beogradski pisac Filip David jednom je napisao da je "sećanje strašnije od svakog zaborava". Ali, Josef Žamboki (83) ne misli tako. Sećanje na jednu od najvećih strahota čovečanstva doživeo je kao ličnu misiju. Ovaj ugledni… »

VIDEO: Hoćete greh na tanjiru? Evo vam ga!

Vesti online 31.01.2016
Ako ćete slasno da se ogrešite, evo vam recepta, pa navalite... Potrebno je: - kobasice ili viršle - štapići za ražnjiće - jaje - brašno - prezle - ulje Priprema: Kobasice ili viršle obarite, pa nabodite na štapiće i nožem pažljivo isecite… »