Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 08.02.2016

Radosne vesti iz Betanije: Za vikend rođeno 36 beba

Moj Novi Sad 08.02.2016
U Klinici za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od petka u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su: DEVOJČICE: Jelena Pilipović, Nataša Petković, Živana Jovičić, Tijana Selić, Ivana Cvetković, Dijana Knežević, Danjela… »

Nova havarija: Delovi Novog Naselja danas bez tople vode

Moj Novi Sad 08.02.2016
Normalizacija isporuke očekuje se u kasnim popodnevnim časovima. Od 10.30 sati, zbog sanacije havarije na vrelovodnoj mreži na Bulevaru Slobodana Jovanovića 39, biće prekinuta isporuka toplotne energije za pripremu tople potrošne vode za sledeće… »

"Sigurna soba" za pomoć deci epileptičarima počela s radom

Moj Novi Sad 08.02.2016
Škola za osnovno i srednje obrazovanje "Milan Petrović" danas počinje s upotrebom nove "sigurne sobe", namenjene zaštiti dece tokom epileptičnih napada, padova ili drugih situacija koje mogu da dovedu do povreda. Kako izavljuje direktorka škole… »

Havarija: Deo Kovilja bez vode

Moj Novi Sad 08.02.2016
Zbog havarije, bez vode će do 11 sati biti deo Kovilja. Bez vode ostaju ulice Lasla Gala, Ribarska, deo Ulice Laze Kostića i okolne ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »

Ruši se i rekonstruiše Klisanski most

Moj Novi Sad 08.02.2016
Zavod za izgradnju grada će zajedno sa JP "Putevi Srbije" ove godine početi potpunu rekonstrukciju Sentandrejskog mosta (Klisanskog mosta) preko kanala DTD. Za sada se neće odmah graditi i drugi paralelni most namenjen za proširenje saobraćajnih… »

Sutra sunčano i još toplije

Moj Novi Sad 08.02.2016
Malo i umereno oblačno, iznad većine predela. Vetar slab do umeren, istočnih pravaca. Temperature su se kretale u intervalu od 6 u Zaječaru, do 18 stepeni u Loznici. Temperature izmerene u 13 časova u Vojvodini: Palić 12, Sombor 15, Novi Sad 15… »

Novosađani: Uvek se možemo osloniti jedno na drugo

Moj Novi Sad 08.02.2016
Ivan i Staša, učenici baletske škole u Novom Sadu, predstavljaju Srbiju na međunarodnim plesnim takmičenjima. "Ja sam Ivan Salonski i plešem sa Stašom Kukić već osam godina. Bavim se plesom dvanaest, dok moja partnerka pleše petnaest godina… »

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo šabačkog taksiste

Moj Novi Sad 08.02.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu su, nakon intenzivnog operativnog rada, za nepunih 16 sati, ušli u trag i uhapsili dve osobe za koje se sumnja da su sinoć, u večernjim časovima, tokom taksi vožnje u selu Metlić kod Šapca… »

GLUPOST NA KOJU SMO "IZDRESIRANI": Platite porez, rešenje će stići kadgod!

Moj Novi Sad 08.02.2016
U moru birokratskih gluposti na koje su građani Srbije "dresirani" decenijama, važno mesto pripada i plaćanju poreza na imovinu pre nego što gradski poreznici izračunaju koliko je to tačno vaša obaveza. Štaviše, ovo se toliko odomaćilo da je… »

Novosadski direktor postao hit na Internetu (VIDEO)

Moj Novi Sad 08.02.2016
Društvene mreže danas je preplavio klip u kom generalni direktor kompanije "Novi Sad - Gas" pokazuje ne baš zavidno znanje maternjeg jezika. U intervjuu koji je dao novinarki TV "Jesenjin" Božici Malević, gospodin Jovan Vujanović pričao je o… »