Izvor: OK radio arhiva vesti 08.02.2016

Značajno priznanje Vranju za otvorenost

OK radio 08.02.2016
Grad Vranje plasirao se na šesto mesto u konkurenciji svih lokalnih samoprava u Srbiji, a u istraživanju otvorenosti rada koje je sprovela NVO „Transparentnost Srbija“ za 2015. godinu. Ova organizacija obavila je istraživanje ,,Indeks… »

Potpisani ugovori za projekte iz kulture

OK radio 08.02.2016
Gradonačelnik Vranja Zoran Antić potpisao je ugovore sa podnosiocima odobrenih projekata iz oblasti kulture za prvo polugođe 2016. godine. Na svečanosti u velikoj skupštinskoj sali, članica Gradskog veća zadužena za kulturu i informisanje Nela… »

Grad Vranje otpustio 18 LJUDI

OK radio 08.02.2016
Racionalizacija broja zaposlenih u javnim preduzećima u Vranju je završena, i po tom osnovu 18 ljudi je ostalo bez posla. Gradski većnik Branimir Stojančić navodi da je odluku o racionalizaciji donelo Gradsko veće u skladu sa aktuelnim merama Vlade… »

Dinamo ulazi u formu

OK radio 08.02.2016
Fudbaleri Dinama iz Vranja odigrali su kontrolne utakmice sa Radanom iz Lebana u Belom Polju kod Surdulice i Jedinstvom u Bošnjacu. Dinamo je na obe utakmice nastupio sa kombinovanim timom. Sa Radanom igrao 1:1, a Jedinstvo je savladao sa 1:0. Sledeće… »

Banjski naprednjak IPAK BIO ALKOHOLISAN!

OK radio 08.02.2016
Slađan Aleksić (1965), sekretar Skupštine gradske opštine Vranjska Banja i član SNS bio je u „umereno alkoholisanom stanju“ kada je 26. januara u centru tog mesta automobilom oborio Banjčanku J.D. koja je tom prilikom zadobila lake telesne… »

KUD Soko: Folklor je više od igre

OK radio 08.02.2016
Vranje - Kulturno umetničko društvo “Soko” iz Bujanovca spada u red najmlađih društava na ovom području, ali je uspelo da za samo dve i po godine postojanja i rada ostvari značajne rezultate i čak učestvuje u postizanju svetskog rekorda u… »

Milković organizuje seljake sa juga

OK radio 08.02.2016
Vranje - Miodrag Milković, direktor Veterinarske stanice u Bujanovcu i predsednik Upravnog odbora Veterinarske komore Srbije, formirao je u Bujanovcu odbor Ujedinjene seljačke stranke. Milković je oko sebe okupio kolege iz struke i seljake iz okoline… »

DRAGAN TOMIĆ prešao u SNS!

OK radio 08.02.2016
Doskorašnji član GrO SPS-a u Vranju i nekadašnji direktor lokalne Poljoprivredne stručne službe Dragan Tomić prešao je iz redova socijalista u SNS-a, potvrdio je Slaviša Bulatović, predsednik vranjskih naprednjaka. Bulatović kaže da se menjanje… »