Automobili arhiva vesti 09.02.2016

Snimljen novi Porsche Cayenne

Auto blog 09.02.2016
Očekuje se da Porsche u naredne dve godine lansira model "Cayenne" naredne generacije koji bi trebalo da se prodaje kao verzija za 2018. godinu. Evo prvih fotografija SUV koja je trenutno u fazi testiranja. Iako je tek u prvoj fazi testiranja Porsche… »

Automobilska industrija Indije nišani Srbiju

Auto blog 09.02.2016
Da li će neka od indijskih kompanija biti sledeći partner Zastave iz Kragujevca? Kako pišu Vrele Gume, svedoci smo veoma brzih i dinamičnih promena u celom svetu, a posebno u automobilskoj branši. Najveća „bitka“ vodi se u ovom momentu između… »

Video: prvi ruski crash test za Ladu Vestu

Auto magazin 09.02.2016
Lada Vesta je prvi automobil u novoj eri ruske kompanije AvtoVAZ, tako da javnost od ovog modela ima velika očekivanja. U najnovijem testiranju bezbednosti, u organizaciji ruskog časopisa Auto Review, Vesta je imala maksimalan rezultat... Lada Vesta je… »

Specijalna ponuda za BMW X3

Total car 09.02.2016
Delta Motors je pripremio niz pogodnosti za model BMW X3 xDrive 2.0d koji predstavlja nepogrešiv izbor kada je u pitanju porodični automobil. Specijalna ponuda podrazumeva poklon paket opreme, u vrednosti većoj od 5.000€, koji obuhvata: navigacioni… »

SULUDO: Da li "godzila" može da upali cigaretu? Video

Moj auto 09.02.2016
Nisanov "GT-R" je sam po sebi zver od automobila. Međutim, postoje vlasnici kojima nije dovoljno ni njegovo ubrzanje do 100 kilometara na čas za manje od tri sekunde, već od svoje "godzile" žele više. Tako se u jednoj tjunerskoj radionici u Londonu… »

Mesi kupio jedan od najskupljih automobila na svetu?

B92 09.02.2016
Argentinski fudbaler Lionel Mesi navodno je kupio drugi najskuplji auto na svetu koji je ikada prodat na aukciji, preneli su svetski mediji. "Proto Organisation", čiji je vlasnik Alesandro Proto, prodala je na aukciji u Parizu Ferrari 335 S Spider… »

V90 nastavlja tradiciju čuvenih Volvo karavana

B92 09.02.2016
Volvo je počeo zagrevanje za promociju modela V90, koja će se održati 18. februara, podsećanjem na dugu istoriju svojih karavana. Najava predstavljanja jednog novog modela ovog puta biće drugačija nego što smo navikli, s obzirom da je akcenat… »

Subaru stiže u Ženevu sa novim XV krosoverom

B92 09.02.2016
Japanski proizvođač predstaviće na sajmu automobila u Ženevi koncept koji najavljuje sledeću generaciju kompaktnog krosovera XV. Prva fotografija koju je Subaru objavio samo da bi zagolicao maštu ljubitelja automobila ne otkriva mnogo. Vidi se… »

Polovnjak: Volkswagen Passat 5

Auto blog 09.02.2016
Kako piše Mojauto, sa jedne strane, legende se ispredaju o kvalitetu i pouzdanosti „folksvagen pasata“ pete generacije, dok sa druge mnogi smatraju da je precenjen. Istina je, naravno, negde na sredini, a jedino što je sigurno je da nećete naći… »

Šta nam, zapravo, mogu presretači

Auto blog 09.02.2016
Da li ste imali priliku da upoznate najbrže srpske policajce? Ukoliko niste, pročitajte kako rade, šta smeju, a šta ne - presretači na srpskim putevima. Već sedam godina našim putevima krstare presretači – brza policijska vozila bez policijskih… »