Beograd arhiva vesti 09.02.2016

Vesić: U maju počinje rekonstrukcija Trga Slavija

N1 Info 09.02.2016
Duž cele Ulice kneza Miloša, čija će rekontrukcija početi sledeće godine, biće izgrađen podzemni parking čime će se dobiti više od 480 parking mesta, duplo više nego sada, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić. On je najavio i da uređenje… »

Parking ispod Ulice kneza Miloša

Politika 09.02.2016
Ulica kneza Miloša u Beogradu trebalo bi početkom iduće godine da počne da dobija nove obrise. Zakrčene trotoare ali i kolovoze zameniće prostrano šetalište i šest komfornih kolovoznih traka. Ispod ulice prepoznatljive po kulturno-istorijskim… »

Burna Noć U Beogradu: 7 povređenih u dve saobraćajke

Kurir 09.02.2016
BEOGRAD - U dve saobraćajne nezgode koje su se tokom noći dogodile u Beogradu lakše je povredjeno sedam osoba, izjavila je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura. "U saobraćajnoj nezgodi u 3.10 u Kumodraškoj ulici lakše je povredjeno petoro… »

Od sada veći prostor za invalidska parking mesta (FOTO)

Telegraf 09.02.2016
Do ove promene je došlo nakon što su osobe s invaliditetom sugerisale da je razmak između parkiranih automobila toliko mali da ne mogu da uđu ili izađu iz vozila. JKP “Parking servis” počelo je s novim načinom obeležavanja parking mesta za… »

Grad izdvojio skoro dva miliona evra za investicije u Mladenovcu

Studio B 09.02.2016
Radovi na asfaltiranju Velikobunarske ulice u mesnoj zajednici Kovačevac u opštini Mladenovac počeli su 2. februara a rok za završetak je 10. februar, kao i Dom kulture u ovom naselju. Gradski menadžer Goran Vesić obišao je radove na asfaltiranju… »

Otvorena ispostava opštine Čukarica: Stanovnici Železnika od danas imaju šaltere u blizini svojih kuća

Blic 09.02.2016
U naselju Železnik danas je otvorena ispostava gradske opštine Čukarica, u kojoj će građani moći da obavljaju administrativne poslove. - Ovo je sjajna vest za građane Železnika jer više neće morati da putuju kilometrima daleko u opštinu… »

Radovi Na Mreži: Bez vode građani u Rakovici, Krnjači i Plandištu

Blic 09.02.2016
Potrošači u naselju Rakovica biće, zbog radova na vodovodnoj mreži, sutra bez vode, dok će deo stanovnika u Krnjači i Plandištu ostati bez snabdevanja vodom u četvrtak. Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Rakovica u sredu, 10… »

Dosta je bilo: Ukinuti Komunalnu policiju

N1 Info 09.02.2016
Pokret Dosta je bilo - Saša Radulović priprema predlog zakona kojim će biti ukinuta sadašnja komunalna policija kao partijska parapolicijska formacija sa ogromnim ovlašćenjima koje zloupotrebljava. “Posebno zabrinjava što se komunalnoj policiji… »

Edukacijom do bezbednosti dece na internetu

Studio B 09.02.2016
Grad Beograd je otvoren da pruži podršku i učestvuje u jačanju i edukaciji dece o bezbednosti na internetu, rekao je danas član Gradskog veća Dragomir Petronijević na konferenciji „Dan bezbednog deteta" u Domu Narodne skupštine. On je naglasio… »

JOŠ JEDNA MOTIVACIJA VIŠE: Majke s troje dece dobile poklon-pakete od Grada Beograda

Telegraf 09.02.2016
Nastavlja se promocija nataliteta u okviru projekta "Beogradski bebi-paket" kojom se doniraju sredstva u robi za novorodjenčad. Pomoćnica gradonačelnika Irena Vujović i direktorka Apoteke “Beograd” dr Jasminka Bjeletić danas su u Starom dvoru… »