Izvor: OK radio arhiva vesti 09.02.2016

VRANJE: SNS otvara svoju televiziju?

OK radio 09.02.2016
Mirjana Dodić, aktuelna predsednica Saveta za informisanje SNS-a u Vranju, uskoro otvara svoju lokalnu televiziju. Dodićeva je u izjavi za OK Radio potvrdila ovu informaciju, ne otkrivajući ostale detalje svog poslovnog poduhvata. - Ne želim još uvek… »

Ponoćni treptaji Biljane Dimčić

OK radio 09.02.2016
Posle novinarskog omaža "Razgovori", Biljana Dimčić, diplomirani politikolog iz Vranja, priredila je i prvu zbirku pesama "Ponoćni treptaji", čija će promocija biti održana na proleće. Biljana je rođena u Vranju pre 35 godina. Pohađala je… »

Vranjski radikali traže trg PATRIJARHA PAVLA

OK radio 09.02.2016
Gradski odbor Srpske radikalne stranke u Vranju pokrenuo je inicijativu da neka od gradskih ulica ili trgova u gradu dobije ime po preminulom srpskom patrijarhu Pavlu. Predsednik Okružnog odbora radikala Goran Čvorović je rekao da je ovakav korak… »

FOTO FINIŠ: Antanasijević na čelu GRADSKE UPRAVE?

OK radio 09.02.2016
Rok za podnošenje prijava na konkurs za izbor novog načelnika Gradske uprave u Vranju ističe u četvrtak, a kao najozbiljniji kandidat za to mesto pominje se Miloš Antanasijević (PUPS), sadašnji gradski većnik za državnu upravu i lokalnu… »

NE BIRAJU: Serijski obijaju lokale!

OK radio 09.02.2016
U Bujanovcu je u noći između ponedeljka i utorka došlo do serije obijanja gradskih lokala i prodavnica, potvrđeno je za OK Radio u Policijskoj upravi u Vranju. Prema rečima nadležnih, obijena su tri objekta u ovom gradu: kazino, poljoprivredna… »

ANTIĆ: Pre izbora NIKAKO sa SNS-om

OK radio 09.02.2016
Predsednik vranjskih socijalista Zoran Antić, govoreći o eventualnim predizbornim koalicijama za lokalne izbore, rekao je da SPS u Vranju ni u kom slučaju neće praviti predizbornu koaliciju sa SNS-om. Antić je na otvorenom danu za medije SPS-a rekao… »

Za početak pao Hisar

OK radio 09.02.2016
U poslednjoj utakmici 11. kola Druge regionalne lige Istok, košarkaši Juga iz Vranja savladali su ekipu Hisara iz Leskovca sa 77:75. U veoma neizvesnoj utakmici Jug je bio bolji od Hisara u drugoj i trećoj četvrtini, što je bilo dovoljno za osvajanje… »

RUMLJANI častili Vranje sa 10 miliona

OK radio 09.02.2016
Gradonačelnik Vranja Zoran Antić i predstavnici sedam mesnih zajednica potpisali su ugovore o izgradnji manjih dečjih igrališta, koja stižu kao donacija preduzeća “Mega Stil Mobilijar” iz Rume. Prema Antićevim rečima, ukupna vrednost donacije… »