Izvor: Personal magazin arhiva vesti 09.02.2016

Dell računari osigurani novom BIOS verifikacijom

Personal magazin 09.02.2016
Kompanija Dell najavila je Endpoint Enterprise sistem zaštite podataka, koji integriše Cylance tehnologiju koristeći veštačku inteligenciju i mašinsko učenje kako bi proaktivno sprečila stalne pretnje od malware virusa. Kao rešenje za ovaj… »

Saveti za zaštitu od prevara na internetu – Safer Internet Day

Personal magazin 09.02.2016
„Safer Internet Day“ je inicijativa za promociju sigurnog, odgovornog i pozitivnog korišćenja digitalnih tehnologija koja se svake godine obeležava drugog dana druge nedelje u drugom mesecu. Nastala je davne 2004. godine, sa prvom akcijom u 2005… »

Logitech G810 Orion Spectrum tastatura

Personal magazin 09.02.2016
Logitech predstavlja Logitech® G810 Orion Spectrum, RGB mehaničku gejming tastaturu u kojoj je integrisana Logitechova najnaprednija tehnologija i jedinstven kvalitet izrade kojim se ostvaruju vrhunske performanse i doživljaj u igri. Logitech G810… »

Ericsson donosi širu mrežnu pokrivenost, veću efikasnost i bolje upravljanje podacima

Personal magazin 09.02.2016
Kompanija Ericsson predstavila je četiri nova rešenja za podršku pružaocima komunikacionih usluga kako bi oni mogli da iskoriste te poslovne prilike i približe svoje usluge 5G eri. Ova rešenja će biti prikazana tokom Svetskog kongresa mobilne… »

Sony A6300 sa najbržim fokusom na svetu

Personal magazin 09.02.2016
Kompanija Sony predstavila je α6300, najnoviji model nagrađivane serije fotoaparata bez ogledala, koji se može pohvaliti najbržim autofokusom na svetu, sa čak 425 autofokusnih tačaka sa detekcijom faze, što je najveći broj ovih tačaka kod… »

Nordeus pokreće tromesečnu praksu za studente iz Data Science oblasti

Personal magazin 09.02.2016
Kompanija Nordeus, jedna od najuspešnijih kompanija za razvoj video igara u Evropi i zvanično najbolji poslodavac u regionu, od danas raspisuje konkurs za tromesečnu plaćenu praksu za mlade talente iz oblasti Data Science. Rok za prijave je 6. mart… »

KPMG proglašen za lidera u pružanju savetodavnih usluga za informacionu bezbednost

Personal magazin 09.02.2016
Međunarodna konsultantska kuća KPMG imenovana je za lidera u pružanju konsultantskih usluga u oblasti informacione bezbednosti od strane globalne nezavisne istraživačke agencije Forrester Research. Prema istraživanju agencije Forrester Research… »

Adwind – Malver platforma koja napada više od 400 hiljada korisnika i organizacija

Personal magazin 09.02.2016
Globalni tim za istraživanje i analizu u kompaniji Kaspersky Lab objavio je opsežno istraživanje o Adwind alatu za daljinski pristup računaru (Remote Access Tool –RAT), multifunkcionalnoj malver platformi poznatijoj kao AlienSpy, Frutas, Unrecom… »

Kingston Digital postaje vlasnik USB tehnologije i kompletne kompanije IronKey

Personal magazin 09.02.2016
Kingston Digital, Inc., članica Kingston Technology Company, Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, danas je objavila da je preuzela USB tehnologiju i postala vlasnik IronKey™ kompanije, dosadašnje članice Imation Corp… »

Banke se suočavaju sa novim finansijskim e-pretnjama!

Personal magazin 09.02.2016
Stručnjaci kompanije Kaspersky Lab identifikovali su nove trikove i pokušaje kopiranja ozloglašene hakerske grupe Carbanak Godinu dana nakon što su stručnjaci iz kompanije Kaspersky Lab upozoravali na činjenicu da će sajber kriminalci u sve većoj… »