Izvor: Telegraf arhiva vesti 09.02.2016

DA LI HAG UBIJA SRBE? Ovi srpski lideri PLATILI su GLAVOM "boravak" u zatvoru, a ubijale su ih MISTERIOZNE BOLESTI!

Telegraf 09.02.2016
Broj Srba koji su preminuli u Haškom tribunalu sve je veći, a poslednji u nizu je preminuli general Vojske Republike Srpske Zdravko Tolimir. General Vojske Republike Srpske Zdravko Tolimir, koji je osuđen na doživotnu kaznu kaznu zatvora zbog ratnih… »

Parking Više Neće Biti Problem U Centru: Pravi se podzemna garaža sa ukupno 480 mesta! (FOTO)

Telegraf 09.02.2016
- To će biti potpuno nova ulica, ispod čitave ulice biće parking u jednom nivou, dobićemo 480 parking mesta, umesto dosadašnjih oko 250 - rekao je gradski menadžer Goran Vesić. Duž cele Ulice kneza Miloša, čija će rekontrukcija početi sledeće… »

Hrvati Zakačili Najviše Virusa U Evropi: Danas je Dan bezbednosti na internetu (FOTO)

Telegraf 09.02.2016
Bezbedniji dan na internetu se ove godine obeležava pod sloganom "Odigraj svoju ulogu za bolji internet" Dan bezbednosti na internetu obeležava se danas u organizaciji evropske Insejf mreže, s ciljem promovisanja sigurnijeg i odgovornijeg korišćenja… »

Poslednji Pozdrav Kolegi: Taksisti u Srbiji stupili u BOJKOT zbog zaklanog druga Čede!

Telegraf 09.02.2016
Oni će kao znak solidarnosti i prkosa, u intervalu od 13 do 13:15 sati, uputiti poslednji pozdrav nesrećno ubijenom čoveku. Taksi vozači sa teritorije grada Šapca danas protestuju zbog mučkog ubistva taksiste Čedomira Popovića (61), a ovim… »

Dačić Najavio: Srbija ZATVARA granicu sa Makedonijom ukoliko bude prinuđena!

Telegraf 09.02.2016
Šef srpske diplomatije Ivica Dačić je nakon razgovora sa svojim kolegom iz Austrije Sebastijanom Kurcom istakao da migranti ne mogu da budu stacionirani u našoj zemlji i da je važno da po tom pitanju postoji predvidljiva politika između zemalja na… »

Od sada veći prostor za invalidska parking mesta (FOTO)

Telegraf 09.02.2016
Do ove promene je došlo nakon što su osobe s invaliditetom sugerisale da je razmak između parkiranih automobila toliko mali da ne mogu da uđu ili izađu iz vozila. JKP “Parking servis” počelo je s novim načinom obeležavanja parking mesta za… »

Muslimani Iz Gornje Maoče Jedva Čekaju Da Bih Uđe U Eu: Širićemo islam po Evropi (VIDEO)

Telegraf 09.02.2016
- Ako BiH uđe u EU, to će nam otvoriti mnoga vrata. Tada možemo biti aktivni i drugde, a to bi bilo puno lakše sa otvorenim granicama - pojašnjava predstavnik sela Edis Bosnić (35). Muslimani iz Gornje Maoče u Federaciji BiH jedva čekaju da BiH… »

I MLADENOVAC ĆE SE REKONSTRUISATI: Izdvojeno dva miliona evra za ovu opštinu

Telegraf 09.02.2016
- Ove godine je izdvojeno 243 miliona dinara iz budžeta prestonice za rekonstruisanje i oporavljanje ove opštine - rekao je gradski menadžer Goran Vesić. Gradski menadžer Goran Vesić obišao je danas radove na asfaltiranju Velikobunarske ulice u… »

Mesi Kupio Najskuplji Automobil Na Svetu: Pobedio je Ronalda i van terena! (FOTO)

Telegraf 09.02.2016
Za Ferarijev old tajmer je zainteresovan bio i Portugalac, ali je potučen od strane svog najvećeg rivala. Legendarni trkački “ferari” proizveden 50-ih godina prošlog veka, prodat je u Parizu za više od 32 miliona evra, čime je oborio rekord u… »

Žiteljima Železnika Bliža Dokumenta: Više ne morate da putujete do Banovog brda!

Telegraf 09.02.2016
- Stanovnici Železnika ne moraju više da putuju do zgrade opštine Čukarica kako bi završavali administrativne poslove, sada to mogu da rade u svom komšiluku - naveo je Mali. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, načelnica Gradske uprave Sandra… »