Izvor: Beta video arhiva vesti 14.02.2016

Karić: Počinje prolećno vraćanje ptica, prve stižu ptice pevačice

Beta video 14.02.2016
BEOGRAD - Analitičar zaštite životne sredine Zoran Karić izjavio je agenciji Beta da će uskoro početi prolećna sezona migracija ptica u kojoj će se u Srbiju vratiti sve ptice koje su prethodne jeseni otišle na jug. Karić je agenciji Beta kazao… »

Radak Kukavičić: Beležimo rast svih tržišta, posebno Francuske, Velike Britanije i Nemačke

Beta video 14.02.2016
BEOGRAD - Direktorka Nacionalne turističke organizacije Crne Gore Željka Radak Kukavčić je rekla da je 2015. godina bila izuzetna za crnogorski turizam i da je zabeležen rast turista sa svih tržišta. ``Francuska, Nemačka i Velika Britanija su… »

Karić: U Srbiji baršunasti trupan, patka ledenjarka, mali labudovi i viđen crni orao

Beta video 14.02.2016
BEOGRAD - ``Popis ptica u Srbiji je pokazao da su tokom ove zime u Srbiji boravile mnoge retke vrste, naveo je Karić, medju kojim je baršunasti turpan, srednji ronac patka ledenjarka, morska crnka i gak`` rekao je agenciji Beta predstavnik Lige za… »

Radak Kukavičić: Obratite pažnju i na sever Crne Gore

Beta video 14.02.2016
BEOGRAD - Direktorka Nacionalne turističke organizacije Crne Gore Željka Radak Kukavčić istakla je da turisti u Crnoj Gori, osim na moru, mogu da uživaju i u aktivnom odmoru, prirodi, nacionalnim parkovima, koji se nalaye na severu Cne Gore. (CH 6)… »

Karič: Čovek mora da sačuva biološku raznovrsnost

Beta video 14.02.2016
BEOGRAD - Predstavnik Lige za ornitološku akciju Zoran Karić rekao je agenciji Beta da je u svetu prisutan trend očuvanje prirode, jer očuvanje živog sveta nije samo ``etička i filozofska stvar``, već je to interes samog čoveka. ``Čovek mora da… »

Karić: Bogat biodiverziet Srbije

Beta video 14.02.2016
BEOGRAD - Predstavnik Lige za ornitološku akciju Zoran Karića, je kao razlog ``bogatog`` biodiverziteta u Srbiji vidi povoljei klimatske uslove nastale mešanjem ``sredozemne klime koja dolazi vardarsko-moravskom dolinom, hladne kontinentalne klime koja… »