Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 14.02.2016

Baloni podrške za decu obolelu od raka

Glas Zapadne Srbije 14.02.2016
Čačak – U ponedeljak, 15. februara 2016. godine, obeležava se Svetski dan dece obolele od raka. Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR organizuje puštanje balona u preko dvadest gradova u Srbiji. Ovaj humanitarni skup je deo… »

Majke neograničeno uz obolelu decu

Glas Zapadne Srbije 14.02.2016
Ministarstvo zdravlja predložilo je izmene zakona, da majke dece obolele od raka mogu da budu neograničeno uz svoju decu i da primaju 100 odsto zarade, izjavio je danas ministar zdravlja Zlatibor Lončar. "U saradnji sa nacionalnim udruženjem roditelja… »

Rasim drugi na listi SNS

Glas Zapadne Srbije 14.02.2016
Lider SDPS Rasim Ljajić biće drugi na listi za republičke izbore, odmah ispod lidera SNS i premijera Srbije Aleksandra Vučića, saznaje „Blic“. Jedini od sadašnjih koalicionih partnera dogovorio se o saradnji sa Vučićem Prema nezvaničnim… »

Vučić sutra otvara Prekršajni sud u Raški

Glas Zapadne Srbije 14.02.2016
Raška – Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sutra u ponedeljak 15. februara prisustvovaće svečanom otvaranju nove zgrade Prekršajnog suda u Raški. Inače, otvaranje suda zakazano je za 10:30 sati. Glas zapadne Srbije… »

Nagrađeni najbolji nosioci elektronskog sertifikata Excelent SME

Glas Zapadne Srbije 14.02.2016
Privredna komora Srbije, u saradnji sa kompanijom Kofas (COFACE) i strateškim partnerima, nagradila je danas najbolje nosioce elektronskog sertifikata Excelent SME u 2015. godini. U prošloj godini najbolje rezultate, prema oceni PKS, Kofasa, Axa… »

Guča u tajnim američkim depešama

Glas Zapadne Srbije 14.02.2016
Lučani, Guča – Biblioteka opštine Lučani u Guči ove godine štampaće nekoliko zanimljivih naslova i time nastavlja tradiciju da pisanom rečju obeležava život svog zavičaja. U Goračićima će uskoro biti predstavljena povesnica „Vekovanja”… »

Pecaroši spasli vode i riblji fond

Glas Zapadne Srbije 14.02.2016
Užice - Ministarstvo poljoprivrede je poništilo konkurs kojim je ribarsko područje "Zapadna Morava" na 10 godina bilo ustupljeno preduzeću "Balkan eko-tim" iz Prijepolja. Reakcija nadležnih je usledila posle prigovora Zajednice organizacija… »

Posao od Javnog interesa pomoću kineskih metara

Glas Zapadne Srbije 14.02.2016
Čačak - Opštinska uprava za inspekcijski nadzor formirala je 17 komisija koje su od početka svog rada 27. januara pa do danas popisale oko 1.000 domaćinstava. Posao je proglašen za javni interes države Srbije i u sklopu je programa za legalizaciju.… »

NATO u Srbiji dobio diplomatski imunitet, evo na šta se Srbija obavezala

Glas Zapadne Srbije 14.02.2016
Skupština Srbije ratifikovala je Sporazum o saradnji sa NATO koji predviđa slobodu kretanja i imunitet svim pripadnicima NATO. Sporazum Srbije i NATO o saradnji u oblasti logističke podrške predviđa slobodu kretanja i diplomatski imunitet svim… »