Beograd arhiva vesti 19.02.2016

Nesreće: Troje povređeno u dva udesa

Blic 19.02.2016
U dva udesa koja su se dogodila danas u pre podnevnim časovima povređene su tri osobe, rekla je Nada Macura, portparol Hitne pomoći. - U Borskoj ulici kod broja 76, došlo je do lančanog sudara u 10.19 sati, u kojem su povređena dve osobe muškog… »

Ovaj prizor u Zemunu NIJE FOTOMONTAŽA

Blic 19.02.2016
Ako vozite Ulicom cara Dušana ka centru Zemuna, pred raskrsnicom sa Dobrovoljačkom ulicom čeka vas pravo iznenađenje: vijugava puna linija! Dobro staro pravilo da ni po koju cenu ne pregazite punu liniju tako postaje veoma nezgodno. "Pijane trake" su… »

Nikolić otkrio bistu Kralja Aleksandra

Beta video 19.02.2016
BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić otkrio je danas u Domu vojske u Beogradu spomen bistu kralja Aleksandra Prvog Karadjordjevića i istakao da je to jedan od najlepših načina da se Srbija oduži srpskim vladarima i vojskovodjama… »

Radikalizacija: Beogradski taksisti najavili štrajk od ponedeljka

Kurir 19.02.2016
BEOGRAD - Beogradski taksisti koji nemaju dozvole za rad najavili su danas da će od ponedeljka, 22. februara svakodnevno organizovati protestne vožnje zbog višegodišnjeg čekanja na dozvole za obavljanje taksi delatnosti. Predstavnik okupljenih oko… »

Đaci vas mole, usporite pored škole: Mališani u Mladenovcu učili o bezbednosti u saobraćaju

Blic 19.02.2016
Edukativna predstava povodom početka drugog dela akcije „Đaci vas mole, usporite pored škole” održana je danas u Mladenovcu. Gradski menadžer Goran Vesić je tom prilikom precizirao da je ovo deveta godina od kada traje ova značajna akcija čiji… »

Zaštita Nasleđa: Gradonačelnici Beograda i Krfa o kulturnoj saradnji

Blic 19.02.2016
Gradonačelnik Siniša Mali sastao se danas u Starom dvoru sa gradonačelnikom Krfa Konstantinosom Nikoluzosom, koji boravi u poseti Beogradu povodom 38. Međunarodnog sajma turizma. Gradonačelnici su razgovarali o unapređenju saradnje, koja je… »

U fokusu razvoj 200 kilometara obala u Beogradu

Blic 19.02.2016
Gradski menadžer Goran Vesić je rekao danas da su u Beogradu mnogi projekti pokrenuti sa "mrtve tačke" i da će u narendom periodu posebna pažnja biti posvećena iskorišćavanju oko 200 kilometara obala na teritoriji Beograda. Vesić je rekao Tanjugu… »

Kako je baka iz Novog Beograda razotkrila tajnu operaciju bezbednjaka

24 Sata 19.02.2016
Baka je pozvala policiju zbog bučnih komšija (ilustracija), Foto: Profimedia Ova Beograđanka pozvala je preksinoć oko ponoći stanicu policije u Novom Beogradu i tražila da hitno dođu na njenu adresu jer od buke koju prave komšije ne može da… »

Grocka: Za 15 godina 11 predsednika opštine

Večernje novosti 19.02.2016
Grocka apsolutni rekorder u prestonici po broju čelnika koji su se od 2000. menjali kao na filmskoj traci. U fotelji sedeli demokrate, socijalisti, radikali, naprednjaci, članovi udruženja građana. GROCKA je apsolutni rekorder na teritoriji prestonice… »

Protest taksi prevoznika koji čekaju dozvolu za rad

Politika 19.02.2016
Više od sto taksista okupilo se ispred Vlade Srbije, a isto će učiniti i danas. – Od nadležnih zahtevaju da im konačno izdaju obećane dozvole za rad koje čekaju već nekoliko godina. Taksi prevoznici, stotinak njih koji još čekaju dozvole za… »