Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 19.02.2016

U Kragujevcu preminuo Čačanin zaražen virusom

Glas Zapadne Srbije 19.02.2016
Čačak - Čačanin koji je pre sedam dana primljen na lečenje u Klinički centar u Kragujevcu preminuo je jutros u toj zdravstvenoj ustanovi od posledica virusa A H1N1. Pacijent iz Čačka (1975) je preminuo jutros na infektivnoj klinici Kliničkog… »

Radnici FAP najavljuju generalni štrajk

Glas Zapadne Srbije 19.02.2016
Priboj - Nakon štrajka upozorenja koji je održan u petak i neuspelih razgovora sa rukovodstvom fabrike, štrajkački odbor Fapa doneo je odluku o generalnom štrajku koji će biti započet u utorak, 23. februara. Na štrajku upozorenja zaposleni su… »

Da li su Užicu potrebna dva spomenika istom čoveku

Glas Zapadne Srbije 19.02.2016
Užice – Užički odbornici prihvatili su krajem prošle sedmice predlog da se ovom gradu ustupi spomenik Dimitriju Tucoviću, koji beogradska vlast izmešta sa trga na Slaviji radi rekonstrukcije tog prostora. Tako se, posle Tucovićevog rodnog… »

Tmuša se vratio u zavičaj

Glas Zapadne Srbije 19.02.2016
Prijepolje - U Biblioteci "Vuk Karadžić" promovisana je knjiga "Poslednja radost" kao izbor iz proznog stvaralaštva Vladislava Veselinovića Tmuše, koju je priredio Vujica Bojović, profesor književnosti i dugogodišnji bibliotekar, koji je… »

Zonaš iz Ljiga bolji od okružnog ligaša iz Čajetine

Glas Zapadne Srbije 19.02.2016
Zlatibor - U zanimljivom duelu ekipa Spartaka iz Ljiga, savladala je ekipu Čajetine. Pojačani okružni ligaš u svojoj prvoj pripremnoj utakmici je pružio dobar otpor zonašu iz Ljiga koji se priprema na Zlatiboru. U 31. minutu Sredojević je doveo… »

Fudbaleri Metalca osvojili bod u Beogradu protiv Čukaričkog

Glas Zapadne Srbije 19.02.2016
Gornji Milanovac – Na početku drugog dela Super lige u prvoj utakmice 23. kola, fudbaleri Čukaričkog i Metalca odigrali su nerešeno 1:1 (0:0). Po svemu prikazanom izabranici Nenada Vanića potpuno zasluženo su osvojili bod. Čukarički je poveo u… »

Sutra predlog za novog ministra odbrane

Glas Zapadne Srbije 19.02.2016
Predsednik Vlade Aleksandar Vučić rekao je da će sutra predložiti novog kandidata za ministra odbrane. "Sutra uveče ističe rok, predložiću novog kandidata u zakonskom roku", rekao je Vučić novinarima na konferenciji za novinare posle sastanka… »

Na Zlatiboru održana konferencija klubova zone Drina

Glas Zapadne Srbije 19.02.2016
Zlatibor – U studentskom odmaralištu Ratko Mitrović održana je konferencija klubova zone Drina kojoj su prisustvovali predstavnici petnaest klubova. Jedini klub koji nije bio zastupljen je Zadrugar iz Lajkovca. Prisutne su pozdravili Rade… »

Politika; Dežurne oči zapadne Srbije

Glas Zapadne Srbije 19.02.2016
Čačak - Jedan od najuglednijih dnevnih listova ,,Politika " objavila je u današnjem štampanom izdanju tekst u kojem produkciju Glasa zapadne Srbije naziva,,dežurnim očima zapadne Srbije. Prodajom državnih i lokalnih radio i tv stanica veliki broj… »

Četiri metra letve i itison imovina preduzeća?!

Glas Zapadne Srbije 19.02.2016
Čačak - Danas u 10 časova u prostorijama Domu kulture u delu gde se nalazi ,,Ozon medija“ održana je aukcijska prodaja imovine ,,Jutro prodakšn`` čiji je osnivač Stojan Marković, odbornik Saše Radulovića u Skupštini grada Čačka, kako bi se… »