Izvor: iKragujevac arhiva vesti 19.02.2016

UŽAS U KRAGUJEVCU: Pacijent preminuo od svinjskog gripa

iKragujevac 19.02.2016
Pacijent iz Čačka (41) je preminuo jutros na infektivnoj klinici Kliničkog centra u Kragujevcu od posledica virusa gripa A H1N1. On je pre sedam dana primljen na infektivnu kliniku sa obostranim prekidom disajne funkcije, i sve vreme je bio na… »

Saznajte novosti sa današnje sednice Gradskog veća!

iKragujevac 19.02.2016
Spremili smo Vam najnovije informacije sa sednice Gradskog veća. Gradsko veće je na danas održanoj sednici utvrdilo nacrt odluke o zaduživanju grada Kragujevca za finansiranje deficita tekuće likvidnosti u iznosu od 220 miliona dinara i uputilo ga… »

Stefan, Učenik OŠ "Dragiša Luković Španac" dobio nova invalidska kolica

iKragujevac 19.02.2016
Zahvaljujući predstavnicima Internacionalne policijske asocijacije-sekcije Srbija, Stefan Rašković iz Kragujevca danas je dobio nova invalidska kolica. Tim povodom, Gordana Damnjanović član Gradskog veća za zdravstvo i socijalna pitanja i Obrad… »

KG: Posao za inženjere, alatničare i CNC operatere u GORENJU MDM!

iKragujevac 19.02.2016
Nebojša Zdravković zamenik gradonačelnika Kragujevca posetio je danas preduzeće Gorenje MDM d.o.o. koje nešto više od dve godine veoma uspešno posluje u Kragujevcu. To je zapravo ćerka firme Gorenje Orođarna iz Velenja, koja se bavi se… »

Održano osmo tradicionalno takmičenje u besedništvu "SRETENjSKE BESEDE"

iKragujevac 19.02.2016
Pravni fakultet u Kragujevcu, u saradnji sa Studentskim parlamentom i ove godine je organizovao tradicionalno takmičenje u besedništvu "Sretenjske besede" koje je održano u četvrtak, 18. februara 2016. godine u amfiteatru „prof. dr Živomir… »

Od proleća JKP Čistoća kreće sa prikupljanjem i odvoženjem otpada životinjskog porekla

iKragujevac 19.02.2016
Od proleća gradska Čistoća krenuće sa prikupljanjem i odvoženjem otpada životinjskog porekla na teritoriji grada. Javno komunalno preduzeće Čistoća, organizovalo je radionicu na temu upoznavanja lokalnih samouprava sa pravima i obavezama u lancu… »

ZA VERU SVE: Pogledajte šta je današnja svetiteljka uradila za veru!

iKragujevac 19.02.2016
Sveta Fausta je tražila od svojih mučitelja da naprave ikonu na kojoj se vide sve muke kojima je bila izložena. Pravoslavni vernici danas proslavljaju svetu mučenicu Faustu, koja je nastradala užasnom smrću u vreme cara Maksimilijana ( IV vek). Ona… »

Dnevni horoskop za 20.02.2016.

iKragujevac 19.02.2016
OVAN Ne dopada Vam se saznanje da neko ima skrivene namere, stoga insistirate na zajedničkom sučeljavanju. Izbegavajte potencijalne sukobe, potrudite se da pravilno koristite svoju praktičnu inteligenciju i intuitivne sposobnosti. Neko počinje dodatno… »

Ocena je pala! Bonitetna kuća Dun i Bradstreet o sadašnjoj VLASTI!

iKragujevac 19.02.2016
Bonitetna kuća Dun & Bradstreet danas je saopštila da i dalje svrstava Srbiju u grupu zemalja sa visokim rizikom poslovanja, ali sa pozitivnim trendom koji ukazuje na mogućnosti smanjenja rizika. U februarskom izveštaju, u kome analiziraju najavljene… »

Gradsko veće opredelilo 15 miliona za đačke užine i obroke u narodnoj kuhinji

iKragujevac 19.02.2016
Gradsko veće u Kragujevcu objaviće javni poziv za dostavljanje programa kojima se "ostvaruju potrebe građana u oblasti socijalne i zdravstvene zaštite u 2016. godini". U budžetu grada Kragujevca, navodi se u saopštenju sa jučerašnje sednice GV… »