Izvor: Južne vesti arhiva vesti 19.02.2016

Raskol u pirotskom SNS-u

Južne vesti 19.02.2016
Pirot Deo odborničke grupe Srpske napredne stranke, koja je u Pirotu u poziciji, odvojio se i sa 5 odbornika, među kojima je i šef pirotskih naprednjaka, formirao grupu "Pirotsku novu snagu - Dušan Mitić". Ovo je tokom sednice opštinskog parlamenta… »

Sultanovićev kabare “Ja pevam svoj bluz” u Nišu

Južne vesti 19.02.2016
Niš U utorak 23. februara od 20 sati u niškom Domu Vojske glumac Goran Sultanović izvešće kabare “Ja pevam svoj bluz”. Sultanović će recitovati pesme Balaševića i pevati poeziju Laze Kostića i drugih srpskih klasika, kao i savremenih… »

Deda i unuk švercovali falsifikovane evre

Južne vesti 19.02.2016
Dimitrovgrad U šupljini u kojoj na automobilu stoji akumulator carinici su pronašli skrivene 770 lažnih evra. Kada su prilikom redovne kontrole na ulazu u Srbiju na graničnom prelazu Gradina kod Dimitrovgrada carinici upitali "Da li imaju nešto da… »

Lepote "kamenog sela" kraj Pirota predstavljene u Dubaiju

Južne vesti 19.02.2016
Niš Pirot Kuće sela Gostuša građene od kamena i drveta bez maltera, kao verodostojni primer staroplaninske arhitekture, predstavljene su stručnjacima na međunarodnoj konferenciji u Dubaiju, na kojoj je Srbija imala predstavnike prvi put. Gostuša… »

Odlučili: "Stanari" neće na izbore, nastavljaju sa protestima

Južne vesti 19.02.2016
Niš Niško Udruženje predsednika skuština stanara neće izlaziti na izbore. Umesto toga će nastaviti sa protestima protiv gradskih vlasti. Ova odluka je doneta sinoć na skupu udruženja, posle duge diskusije. Predsednik udruženja Saša Kostić kaže… »

Radnički dočekuje Javor, Ašćerić traži raskid ugovora

Južne vesti 19.02.2016
Niš Utakmicama 23. kola ovog vikend nastavlja se Superliga. Niški Radnički će na svom Čairu dočekati ekipu Javora iz Ivanjice u nedelju 21. februara u 14 sati. Izuzetno turbulentan period nalazi se iza niškog superligaša. Suočen uglavnom… »

DS: Velikih mitinga neće biti

Južne vesti 19.02.2016
Niš Vranje Dok vranjski odbor Demokratske stranke najavljuje stranačke skupove, ali ne i velike mitinge u predizbornoj kampanji, niške demokrate sa konferencija ukazuju na lokalne probleme i, kako navode, nestručno vođenje grada. Potpredsednica… »

4 ministra odlučuju o sudbini niških radnika

Južne vesti 19.02.2016
Niš Do 29. februara trebalo bi da se znaju spiskovi radnika propalih preduzeća u Nišu, kao i ukupna suma dugovanja koja bi im bila isplaćena, a nakon toga sledi sastanak 4 ministra, kažu pregovarači iz Niša. 29. bi onda, kako kaže većnik Mihajlo… »

Ugašen radio Pirot

Južne vesti 19.02.2016
Pirot Nakon što je posle 38 godina rada zbog neuspele privatizacije 12. januara radio Pirot prestao sa emitovanjem programa, ova medijska kuća je danas i formalno prestala da radi. Odluku o gašenju doneli su odbornici Skupštine Opštine Pirot, koja je… »

Prokišnjava svlačionica na Čairu (video)

Južne vesti 19.02.2016
Niš Samo dva dana pre početka prolećnog dela Superlige na internetu je osvanuo video snimak prokišnjavanja svlačionice na stadionu Radničkog. U klubu kažu da je to krivica Nadzornog organa. Kako kaže prvi funkcioner kluba sa Čaira Radan Ilić… »