Izvor: Kurir/Balkan arhiva vesti 19.02.2016

Konačno Uhvaćen Ratni Zločinac: Upravnik logora Lora u kom su ubijali i mučili Srbe uhapšen u Splitu

Kurir 19.02.2016
ZAGREB - Tomislav Duić, osuđen za ratne zločine u slučaju Lora1,koji je bio u bekstvu skoro 15 godina, uhapšen je danas u Splitu. Portparol splitskog Županijskog suda Damir Romac izjavio je da jeupravnik bivšeg Vojno-istražnog zatvora Lora… »

SAD I EU PORUČILE ĐETIĆIMA: Dogovorite se, izbori moraju da budu pošteni!

Kurir 19.02.2016
PODGORICA - Lideri partija koje imaju poslanike u Skupštini Crne Gore danas bi trebalo da završe pregovore o sporazumu za fer izbore. Koordinator parlamentarnog dijaloga Ranko Krivokapić je ranije ocenio da bi neusvajanje sporazuma bio veliki korak… »

NE POŠTUJE KUĆNI PRITVOR: Tužilaštvo BiH traži da se Radončić vrati u zatvor!

Kurir 19.02.2016
SARAJEVO - Tužilaštvo Bosne i Hercegovine uputilo je žalbu Sudu Bosne i Hercegovine na odluku o ukidanju pritvora Fahrudinu Radončiću zbog kršenja mera zabrane koje su mu određene nakon puštanja iz pritvora. Sud BiH nije prihvatio zahtev… »

Izlazi Iz Zatvora: Sud BiH ukinuo pritvor Slobodanu Pavloviću!

Kurir 19.02.2016
SARAJEVO - Sud BiH ukinuo je rešenje o pritvoru vlasniku Pavlović banke Slobodanu Pavloviću i radnicima ove banke Ljiljani Garić, Petru Laziću i Blagu Blagojeviću. U Sudu BiH danas je održano ročište u vezi sa žalbom na pritvor za vlasnika… »

Preteći Mejl Digao Crnu Goru Na Noge: U 15 sati biće aktivirana bomba na aerodromu Podgorica!

Kurir 19.02.2016
PODGORICA - "Moram da ostanem anoniman zbog svoje bezbednosti, ali u ponedeljak 22. februara će na Aerodromu Podgorica oko 15 časova biti aktivirana eksplozivna naprava daljinskim upravljačem". Molim da preduzmete mere kako ne bi došlo do tragedije i… »

(Foto, Video) Abu Hamza: Tužiću BiH, 8 godina sam bez razloga bio u pritvoru!

Kurir 19.02.2016
ISTOČNO SARAJEVO - Nakon što je gotovo osam godina proveo u Imigracionom centru u Istočnom Sarajevu Imad al-Husin, poznatiji kao Abu Hamza juče je pušten na slobodu. On je izjavio da će tužiti BiH i tražiti odgovornost države zbog pritvora u… »

Nova Rampa Mađara: U nedelju zatvaraju tri železnička prelaza sa Hrvatskom!

Kurir 19.02.2016
ZAGREB - Mađarska će od nedelje zatvoriti tri železnička prelaza sa Hrvatskom na 30 dana. Cilj je zatvoriti pravce koje su proššle godine koristile hiljade migranata, prenose hrvatski mediji. Reč je o prelazima kod Kotoribe, Koprivnice i Belog… »

(Foto) Haos U Hrvatskoj: Đaci se maskirali u Tita i Jovanku, zamalo ih nisu uhapsili!

Kurir 19.02.2016
ZAGREB - Učenici srednje škole u Pakracu zaradili su prijave policiji i prekršajnom sudu pošto su se za školski maskenbal maskirali u pionire, Josipa Broza Tita i njegovu suprugu Jovanku. Dvadesetak srednjoskolaca obuklo je bele košulje, crvene… »

Tuča U Splitskoj Školi: Direktorka napala sekretaricu i priklještila prste vratima!

Kurir 19.02.2016
SPLIT - Dok se u ponedeljak održavala nastava u splitskoj Osnovnoj školi "Skalice" u kancelariji direktorke škole odvijala se prava drama. Direktorka je zatražila da joj sekretarica (65) otkuca dopis, što je ona odbila uz objašnjenje da to nije njen… »

MUŽ SVEDOK JEZIVE NESREĆE U SARAJEVU: Gledao sam kako mi gazi ženu!

Kurir 19.02.2016
SARAJEVO - Pedesetdvogodišnja Fikreta Selman iz Sarajeva poginula je kada je na nju velikom brzinom naletio automobil BMW X5, kojim je upravljao A. M.(24). Da nesreće bude gora, sve se odigralo pred očima Fikretinog supruga Adema, koji je neutešno… »