Izvor: Kurir/Beograd arhiva vesti 19.02.2016

NOĆ U BEOGRADU: 4 povređeno u 3 saobraćajke

Kurir 19.02.2016
Četiri osobe su povređene u tri saobraćajne nezgode, a Hitna pomoć je protekle noći u Beogradu intervenisala 116 puta od čega 17 na javnom mestu. U 19.19 časova na ulazu sa Zrenjaninskog puta u Glogonjski rit povređena je ženska osoba (43), koja… »

Čuvanje Sećanja: Bista kralja Aleksandra otkrivena u Domu Vojske

Kurir 19.02.2016
Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić otkrio je danas spomen-bistu kralja Aleksandra I Karađorđevića u Centralnom holu Doma Vojske Srbije, u prisustvu nj.k.v. Jelisavete Karađorđević, državnih sekretara u Ministarstvu odbrane, načelnika… »

Radikalizacija: Beogradski taksisti najavili štrajk od ponedeljka

Kurir 19.02.2016
BEOGRAD - Beogradski taksisti koji nemaju dozvole za rad najavili su danas da će od ponedeljka, 22. februara svakodnevno organizovati protestne vožnje zbog višegodišnjeg čekanja na dozvole za obavljanje taksi delatnosti. Predstavnik okupljenih oko… »

Vesić: U Beogradu se sve više gradi

Kurir 19.02.2016
Gradski menadžer Goran Vesić je rekao danas da su u Beogradu mnogi projekti pokrenuti sa "mrtve tačke" i da će u narednom periodu posebna pažnja biti posvećena iskorišćavanju oko 200 kilometara obala na teritoriji Beograda. Vesić je na Prvoj… »

HIT UZBUNA U NOVOM BEOGRADU Baka zvala policiju zbog buke i razotkrila obezbeđenje jednog političara

Kurir 19.02.2016
Jedna starija Beograđanka je preksinoć oko ponoći pozvala stanicu policije na Novom Beogradu i tražila da hitno dođu na njenu adresu jer od buke koju prave komšije ne može da spava. Sve bi to bilo u redu da ih ona nije optužila da puštaju… »

Beograđaninu Zakucali Izvršitelji Na Vrata: Zbog Julija Cezara plene mu imovinu

Kurir 19.02.2016
BEOGRAD - Nevraćena istorijska knjiga Juliije Cezar dovela je izvršitelje pred vrata jednog Beograđana jer nije vratio literaturu u biblioteku. Beograđanin B. R. pozajmio je u Biblioteci grada Beograda još 2011. istorijsko štivo, ali knjigu nije… »

Folić O Sređivanju Beograda: Polako centar grada pretvaramo u pešačku zonu

Kurir 19.02.2016
BEOGRAD - Gradski arhitekta Milutin Folić je izjavio danas da se uveliko radi na sređivanju Beograda i da će u narednom periodu u centru grada biti napravljene brojne pešačke zone. Folić je najavio sređivanje trgova, poput Trga Republike, Slavije i… »