Izvor: Kurir/Politika arhiva vesti 19.02.2016

PAO DOGOVOR: SNS i PUPS zajedno na izbore

Kurir 19.02.2016
BEOGRAD - Delegacija Srpske napredne stranke, predvođena predsednikom Aleksandrom Vučićem, otpočela je razgovore danas sa delegacijom Partije ujedinjenih penzionera Srbije. Predsednik Srpske napredne stranke i lider PUPS-a saopštili su medijima da je… »

Video Opet Haos U Prištini: Bačen suzavac, skupština prekinuta, poslanici razbijena glava

Kurir 19.02.2016
PRIŠTINA - Sednica kosovske skupštine i danas je, kao i prethodnih šest meseci, čak tri puta prekinuta zbog suzavca, neki su se poslanici zaštitili i gas maskama, ali su pred prekid uspeli da izglasaju rezoluciju kojom su osudili odluku suda u Nišu… »

Đurović: I Srbija će zatvoriti granice jer Evropa nema drugo rešenje

Kurir 19.02.2016
BEOGRAD - Direktor Centra za zaštitu i pomoć tražiocima azila Radoš Đurović ocenio je danas da još ne postoji zajedničko evropsko rešenje za migransku krizu i da će zato i Srbija zatvoriti svoje granice za izbeglice sa Bliskog istoka. "Mislim da… »

Vučić: Danas pričam o fabrikama, ne o ministru odbrane

Kurir 19.02.2016
NOVI SAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić danas nije hteo da odgovori na pitanje ko će biti novi ministar odbrane, već je rekao da će o tome pričati na stranačkim konferencijama. "Danas pričam o fabrikama", rekao je Vučić u Novom Sadu gde je… »

Prepucavanje U Skupštini Pavićević: NOVU podržava 9,94 odsto! Babić: Onda izađite sami na izbore!

Kurir 19.02.2016
Nova stranka iznela je danas u parlamentu računicu prema kojoj 9,94 odsto prihvaćenih amandmana te stranke od formiranja aktuelnog saziva parlamenta znači istu toliku podršku građana toj stranci, a poslanici SNS uzvratili su na računicu poslovicom… »

Živković: Sa SPS saradnju nisam hteo ni pre, neću je ni sada!

Kurir 19.02.2016
Poslanik Nove stranke Zoran Živković poručio je danas da nema prostora za saradnju te stranke sa SPS. "SPS je na vlasti od 1945. godine, kroz razne pojave. Jedino vreme kada nisu bili na vlasti je bilo kada je Vladu vodio Zoran Đinđić i kada sam je… »

SNP: Diplomatski imunitet za pripadnike ruskog centra u Nišu

Kurir 19.02.2016
BEOGRAD - Predsednik Srpske narodne partije Nenad Popović izjavio je danas da svim pripadnicima ruske misije u Humanitarnom centru u Nišu treba obezbediti diplomatski imunitet. "Srpska narodna partija insistira da se svim pripadnicima ruske misije u… »

Nikolić Sa Ambasadorom Kazahstana: Vreme je da se prijateljstvo naših zemalja potvrdi i u ekonomiji

Kurir 19.02.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ocenio je danas u Beogradu, u razgovoru sa ambasadorom Kazahstana Nurbahom Rustemovim da je vreme da se prijateljstvo dve zemlje potvrdi i razvijenim ekonomskim odnosima. U saopštenju se navodi Nikolićeva ocena da je… »

Radulović: Očekujem nove izbore 2017. godine, nakon raspada SNS

Kurir 19.02.2016
Predsednik Pokreta Dosta je bilo Saša Radulović izavio je da očekuje da će se novi izbori održati zajedno sa predsedničkim izborima već 2017. godine jer će ovi izbori prouzrokovati raspad Srpske napredne stranke. "Ono što mi mislimo da treba da… »

Prvi Osnovni Sud: Odbačena tužba protiv Zorane Mihajlović

Kurir 19.02.2016
Tužbu protiv ministarke Zorane Mihajlović, koju je podneo bivši gradonačelnik Užica Jovan Marković zbog povrede ugleda i časti, Prvi osnovni sud u Beogradu je odbacio. Prvi osnovni sud u Beogradu odbio je tužbu koju je bivši gradonačelnik Užica… »