Izvor: N1 Info arhiva vesti 19.02.2016

Nikolić potpisao Zakon o sporazumu s NATO

N1 Info 19.02.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić potpisao je Zakon o sporazumu sa NATO-om, rečeno je za N1 u Kabinetu predsednika. Istovremeno, predsednik Vlade Srbije, Aleksandar Vučić, poručio je da je Srbiji potreban takav sporazum, ali je ocenio da država… »

Tri prekida sednice zbog suzavca u Skupštini Kosova

N1 Info 19.02.2016
Poslanici kosovske opozicije ponovo su danas, i to u više navrata, aktivirali suzavac u Skupštini Kosova. Predsednik Skupštine Kosova suspendovao je 18 poslanika opozicije, policija privela troje. Na samom početku bačen je suzavac, nakon čega je… »

Đurović: Nema rešenja, i Srbija će zatvoriti granice

N1 Info 19.02.2016
Direktor Centra za zaštitu i pomoć tražiocima azila Radoš Đurović ocenio je da još ne postoji zajedničko evropsko rešenje za migransku krizu i da će zato i Srbija zatvoriti svoje granice za izbeglice sa Bliskog istoka. "Mislim da će od danas i… »

Uhapšen Tomislav Duić osuđen zbog zločina u Lori

N1 Info 19.02.2016
Osuđeni za ratne zločine u slučaju Lora1, Tomislav Duić, koji je bio u bekstvu skoro 15 godina, uhapšen je danas u Splitu, javili su hrvatski mediji. Portparol splitskog Županijskog suda Damir Romac izjavio je da je zapovednik bivšeg… »

Studenti FON-a prvaci sveta u rešavanju studije slučaja

N1 Info 19.02.2016
Studenti Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu osvojili su prvo mesto na svetskom takmičenju u rešavanju studije slučaja u Norveškoj, saopšteno je sa tog fakulteta. Kako se navodi u saopštenju, nagradu su osvojili studenti Stefan Ignjatović… »

Opozicija kritikovala vlast u Novom Sadu uoči posete Vučića

N1 Info 19.02.2016
Nova stranka ocenila je da predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić trećom posetom Novom Sadu u poslednja dva meseca pokušava da "kamuflira činjenicu da Novi Sad ima najgoru i najnesposobniju vlast u svojoj istoriji". Predsednik Levice Srbije… »

Tužilaštvo BiH traži vraćanje Fahrudina Radončića u pritvor

N1 Info 19.02.2016
Tužilaštvo Bosne i Hercegovine uputilo je žalbu Sudu BiH na odluku o ukidanju pritvora za Fahrudina Radončića, lidera SBB-a zbog kršenja mera zabrane, potvrđeno je iz ove institucije. "Bili smo zadovoljni određivanjem kućnog pritvora, ali zbog… »

Nikolić otkrio bistu Aleksandru Prvom: Otklonjena nepravda

N1 Info 19.02.2016
Predsednik Tomislav Nikolić otkrio je danas, u Domu Vojske Srbije, spomen bistu kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića i poručio da se time otklanja još jedna nepravda, "koju smo naneli sami sebi, odričući se velikih ljudi koje je rodio srpski… »

Ugašen Radio Pirot nakon neuspešne privatizacije

N1 Info 19.02.2016
Odbornici Skupštine opštine Pirot odlučili su o likvidaciji Radio Pirota, koji je prestao da emituje program posle 38 godina, nakon neuspešne privatizacije, saopštilo je Udruženje novinara Srbije (UNS). "Bez posla je ostalo šest radnika. Nismo… »

Bondov auto iz "Spektre" prodat za više od tri miliona evra

N1 Info 19.02.2016
Luksuzni automobil Aston Martin iz filma "Spektra" o Džejmsu Bondu prodat je na aukciji britanske kuće Kristi za oko 3,1 milion evra (2.434.500 funti). Najniža cena na aukciji za Bondov automobil Aston Martin DB10, koji nosi potpis glumca Danijela… »