Izvor: Personal magazin arhiva vesti 19.02.2016

Nova Microsoft rešenja za nove nacine učenja

Personal magazin 19.02.2016
Microsoft je osnovan na ideji da ljudi mogu učiniti neverovatne stvari kada im je tehnologija na dohvat ruke. Misija kompanije bazira se na kreiranju iskustava koja će korisnike uključiti u taj proces i podstaći na konstantno učenje i usavršavanje… »

SAP rešenja i usluge omogućavaju digitalnu transformaciju

Personal magazin 19.02.2016
Danas se na radnom doručku, novinarima predstavio novi direktor kompanije SAP West Balkans, Predrag Ćirković. On je u kompaniji SAP od 2013. godine na poziciji senior menadžera za prodaju servisa, a na dužnost generalnog direktora stupio je 1… »

Samsung Gear S2 classic sa eSIM karticom

Personal magazin 19.02.2016
Samsung je danas najavio Samsung Gear S2 classic 3G kao prvi uređaj na tržištu koji će biti opremljen eSIM karticom koja odgovara GSMA arhitekturi za obezbeđenje usluga za SIM sa udaljene lokacije (RSP, remote SIM provisioning). “U Samsungu se… »

Bezbednosni problemi utiču na poverenje klijenata u onlajn transakcije

Personal magazin 19.02.2016
Bankarske procedure prilikom zaštite onlajn podataka predstavljalju najveću brigu klijenata kada odlučuju o tome kome će poveriti svoje lične podatke i transakcije. Prema anketi koju je nedavno sprovela kompanija Kaspersky Lab, a u kojoj je… »

Oculus ready računari sa GeForce GTX karticama dostupni za pre-order

Personal magazin 19.02.2016
Izlaskom konačne verzije Oculus Rifta sledećeg meseca virtuelna stvarnost će uskoro biti na dohvat ruke. Ukoliko razmišljate o tome da iskusite najbolje od VR-a ovaj trenutak je savršen za opremanje najboljim hardverom. Od danas Oculus Ready… »

Game Ready drajveri za Street Fighter V dostupni

Personal magazin 19.02.2016
Novi NVIDIA GeForce Game Ready 361.91 WHQL drajveri za Street Fighter V su od danas dostupni za sve GeForce korisnike kroz GeForce Expereince softver. Pored optimizacija za Street Fighter V novi drajveri takođe uključuju i optimizacije za Arma 3 update… »

Logitech GROUP radi na aplikacijama za video konferencije koje već koristite

Personal magazin 19.02.2016
Logitech je najavio transformaciju u realizaciji video konferencija. Logitech GROUP pruža kristalno čist zvuk i kvalitetan HD za video konferenciju do 14 osoba, odnosno do 20 osoba s dodatnim mikrofonima. Logitech GROUP je pristupačan i omogućuje… »

Vulkan Graphic API je stigao i vaš NVIDIA GPU je spreman

Personal magazin 19.02.2016
Ukoliko ste GeForce gejmer već posedujete sve što je potrebno da iskoristite prednosti Vulkan API-ja. Ukoliko ste developer sada imate novi alat koji vam daje još više kontrole i veće perfomanse na velikom broju uređaja. Vulkan je novi low level API… »

CPN tribina – Odakle dolaze gravitacioni talasi?

Personal magazin 19.02.2016
Povodom otkrića veka, naši ugledni naučnici govore u četvrtak, 25. februara, o gravitacionim talasima, u Velikoj sali SKC-a, u 19 časova Zbog izuzetno velikog interesovanja publike Elementarijuma, Centar za promociju nauke organizuje tribinu… »