Izvor: Pirotske vesti/Regioni arhiva vesti 19.02.2016

Petoro odbornika napustilo odborničku grupu SNS-a

Pirotske vesti 19.02.2016
Na početku današnjeg zasedanja lokalnog parlamenta, do ove sednice šef odborničke grupe Srpske napredne stranke Boban Ranđelović obavestio je predsedavajućeg da petoro odbornika istupa iz odborničkog kluba Srpske napredne stranke. Novu odborničku… »

Deda i unuk krili falsifikovane evre u prostoru za akumulator

Pirotske vesti 19.02.2016
Carinici su na graničnom prelazu Gradina sprečili pokušaj krijumčarenja 770 falsifikovanih evra. Prilikom redovne kontrole na ulazu u zemlju, zaustavljen je automobil „Mercedes A170 CDI“ bugarskih registarskih oznaka kojim su iz Bugarske ka… »

Gostuša i Stara planina oduševile šeike

Pirotske vesti 19.02.2016
Jedinstvena arhitektura nadaleko čuvenog “kamenog sela”, staroplaninske Gostuše, zahvaljujući direktorki niškog Zavoda za zaštitu spomenika kulture, Eleni Vasić Petrović i njenim saradnicama Ivani Cvetković i docentu dr Ani Momčilović… »

Radnički:Car Konstantin 4:0, Stojanović briljirao

Pirotske vesti 19.02.2016
Ekipa Radničkom u pripremnom meču sa ekipom Car Konstantin iz Niša bila je ubedljiva danas na stadionu kraj Nišave. Konačan rezultat je bio 4:0 za Radnički. Dva gola za “bele” postigao je Stefan Stojanović, a po jedan pogodak Milić i Spasić… »

SRS: Raskol u Povereništvu SNS u Pirotu?

Pirotske vesti 19.02.2016
Nastavlja se politička prostitucija i manipulacije odbornicima u Skupštini Opštine Pirot. Najnovija dešavanja nam ukazuju na to da su petoro odbornika SNS-a napustila naprednjake i to u oči lokalnih izbora. Da li je na pomolu novi raskol u… »

Vasić : Višak prihoda rebalansom u nove investicije

Pirotske vesti 19.02.2016
Nakon današnje sednice SO Pirot predsednik opštine Pirot Vladan Vasić kazao je da prošlu godinu opština Pirot završila sa ostvarenjem budžeta od 101 procenat, što je retkost u Srbiji, da se radilo dobro pa je rezultat toga i višak od 177 miliona… »