Izvor: RTV/Vojvodina arhiva vesti 19.02.2016

Stefanović: NS nije izgledao gore od bombardovanja

RTV 19.02.2016
NOVI SAD - Predsednik Levice Srbije Borislav Stefanović ocenio je da Novi Sad nije izgledao "ovako loše" još od bombardovanja 1999. godine."Novi Sad nije izgledao ovako loše još od bombardovanja 1999. godine. Naš grad zaslužuje mnogo bolje od… »

Vaterpolisti Voše savladali Mornar

RTV 19.02.2016
Novi Sad - Vaterpolisti Vojvodine u 15. kolu Regionalne lige pobedili su ekipu Mornara iz Splita rezultatom 10:8 i tako stigli do druge pobede u sezoni. Novosađani sada imaju četiri boda manje i utakmicu više od Mornara. Sredinom prve četvrtine… »

Pripremite se za upis na fakultete

RTV 19.02.2016
NOVI SAD - Prijemni ispit za upis na fakultete nam se približava i euforija polako raste, kako kod budućih brucoša, tako i kod njihovih roditelja koji sve te pripreme moraju i da isfinansiraju. Na nekim fakultetima pripremna nastava je besplatna, dok… »

SU: Uskoro tabla na jezicima izbeglica

RTV 19.02.2016
SUBOTICA, NOVI SAD - Državni sekretar u Ministarstvu za rad i socijalna pitanja Nenad Ivanišević izjavio je danas da će na putu koji vodi do prostora stare Ciglane gde su smeštene izbeglice u Subotici, biti postavljena tabla na jezicima migranata na… »

Svi odbornici DS-a u Kanjiži prešli u SNS

RTV 19.02.2016
KANJIŽA - Odbornička grupa Demokratske stranke u Kanjiži od danas više ne postoji pošto je četiri odbornika te strake danas potpisalo pristupnicu SNS-u, a potom su osnovali i poseban odbornički klub "Za naprednu Kanjižu". Nova odbornička grupa… »

S. Mitrovica: Rasvetljena teška krađa

RTV 19.02.2016
SREMSKA MITROVICA - Efikasnim operativnim radom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, samo pola sata nakon prijave policiji, rasvetljena je teška krađa u stanu jednog građanina. Sumnja se da je Ž. P. (30) iz stana… »

Nema viška u zdravstvu, već manjak lekara

RTV 19.02.2016
KIKINDA - I pored najavljene racionalizacije u zdravstvu, kikindski Dom zdravlja neće imati višak zaposlenih, naprotiv. Od 221 zaposlenog, u kikindskom Domu zdravlja radi 51 lekar, 11 stomatologa i 47 nemedicinskih radnika, među kojima je 14 vozača… »

Protest taksista

RTV 19.02.2016
NOVI SAD - Pojedini novosadski taksisti okupili su se ispred gradske kuće, tražeći od gradonačelnika i nadležnih iz gradskog veća da hitno donesu odluku o taksi prevozu, jer bez nje, za njih, ne važi novi zakon o saobraćaju. Budući da se, kako… »

DS: Poznati igrokaz Vučića

RTV 19.02.2016
NOVI SAD - Danas smo u Novom Sadu ponovo videli poznati igrokaz u kojem premijer Aleksandar Vučić i njegove pristalice tuđi rad prikazuju kao svoj uspeh, jednako strasno kao što za svoje greške uvek okrive nekog drugog, saopštila je danas novosadska… »

The Seeker, Get Off My Property i Lazar danas u Društvenom centru

RTV 19.02.2016
NOVI SAD - U novosadskom Društvenom centru večeras u 22 časa nastupiće tri benda - The Seeker, Get Off My Property i Lazar. The Seeker je brzi italijanski hardkor bend koji sebe karakterišu kao "punkcoreviolence", a njihovi tekstovi se kreću od… »