Izvor: Sandžak haber arhiva vesti 19.02.2016

Danas: Nikolić potpisuje Zakon o sporazumu sa NATO

Sandžak haber 19.02.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić potpisaće Zakon o sporazumu sa NATO, saznaje Danas u izvorima iz vrha države. List piše da Nikolić ne vidi u tom zakonu ništa novo ili sporno što bi iskočilo iz svega prethodnog u vezi sa saradnjom Srbije i… »

Maserati Levante na sajmu u Ženevi

Sandžak haber 19.02.2016
Iz Maseratija su još u septembru prošle godine i zvanično potvrdili da će premijera njihovog dugo očekivanog crossovera Levante biti održana u martu 2016. godine, na sajmu automobila u Ženevi. Premijera je dakle sve bliže (1. marta kada se sajam… »

UNHCR: Ako Srbija zatvori granice pomoć od 47 miliona dolara

Sandžak haber 19.02.2016
Šef predstavništva UNHCR u Srbiji Fridrih Šoder izjavio je da je, ukoliko Srbija po uzoru na ostale zemlje zatvori granice za izbeglice, predviđena je pomoć u iznosu od 47 miliona dolara, ali je izrazio nadu da do toga neće doći i da neće biti… »

Imad al-Husin pušten na slobodu

Sandžak haber 19.02.2016
Ovaj Sirijac proveo je u Imigracionom centru u Istočnom Sarajevu više od sedam godina bez optužbe. Imad al-Husin, poznatiji kao Abu Hamza, pušten je na slobodu. Ovaj Sirijac proveo je u Imigracionom centru u Istočnom Sarajevu više od sedam godina… »

Apple protiv FBI

Sandžak haber 19.02.2016
Američki sud naredio je u utorak kompaniji Apple da pomogne saveznoj policiji (FBI) da ‘razbije’ kod mobilnog telefona koji je pripadao Saedu Rizvanu Faruku, jednom od napadača pokolja počinjenog u decembru u San Bernardinu u Kaliforniji. Sudija… »

Indijski pametni telefon za manje od četiri dolara

Sandžak haber 19.02.2016
Indijska kompanija napravila je pametni telefon koji će koštati manje od 4 dolara. Proizvođač Ringing Bells kaže da će telefon Freedom 251 koštati 3,66 dolara, što je upola manje od trenutno najjeftinijeg pametnog telefona u Indiji. Uređaj ima… »

Ubio čoveka zbog šamara sinu

Sandžak haber 19.02.2016
Pred sudom u Beču počeo je proces protiv Mirsada Šaćirovića (54), poreklom iz Srbije, koji se godinama krio pošto je u glavnom gradu Austrije ubio izbacivača Dalibora S. (29) ispred kluba Viva. Gosti ovog lokala su uglavnom mladi sa prostora bivše… »

Terzićeva i Bibić pišu istoriju

Sandžak haber 19.02.2016
Novi Pazar – Sedmom pobedom na 49. Belom krosu Amela Terzić se po broju trijumfa na večnoj listi izjednačila sa Oliverom Jevtić. Na stazi dugoj 3000 metara Elvedina Zornić i Teodora Simović zauzele su četvrtu i petu poziciju. Sedamnaestogodišnji… »

Pazarci protiv Rada bez kalkulacija!

Sandžak haber 19.02.2016
Nema više vremena za bilo kakve kalkulacije. Rad bi da dođe do što više bodova koji bi ga doveli u bolju startnu poziciju pred plej-aut, a Novi Pazar da se pobedama približi mestu koje vodi u plej-of. Nerešen rezultat neće biti po volji ni… »

BiH: Posramio vršnjake i rasplakao reporterku

Sandžak haber 19.02.2016
Jasmin iz malog mesta Stupari u BiH želi kozu kako bi mogao da ima mleko za doručak pre škole, kao i da bi prehranio svoju sestru i braću. Jasmin nije kao ostali tinejdžeri. On ne čežne za mobilnim telefonima, računarima, biciklima, modernom… »