Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 19.02.2016

PUPS u savezu sa SNS

Večernje novosti 19.02.2016
Lideri naprednjaka i penzionera postigli dogovor o nastupu na izborima. Ne pravimo listu, ni koaliciju protiv bilo koga - poručio Vučić. MANjE od punog sata trebalo je danas Aleksandru Vučiću i Milanu Krkobabiću da se dogovore o zajedničkom nastupu… »

Nikolić potpisao zakon o saradnji sa NATO

Večernje novosti 19.02.2016
Predsednik Tomislav Nikolić potpisao je Zakon o potvrdi Sporazuma Vlade Srbije i NATO o saradnji u oblasti logističke podrške. PREDSEDNIK Tomislav Nikolić potpisao je Zakon o potvrdi Sporazuma Vlade Srbije i NATO o saradnji u oblasti logističke… »

Priština: Veselji suspendovao 18 opozicionara

Večernje novosti 19.02.2016
Predsednik Skupštine Kosova Kadri Veselji suspendovao je 18 poslanika opozicije nakon današnjih incidenata u kojima su opozicionari u tri navrata aktivirali suzavac u sali parlamenta. PRIŠTINA - Predsednik Skupštine Kosova Kadri Veselji suspendovao je… »

Migranti usporili na Balkanu

Večernje novosti 19.02.2016
Primena austrijske odluke da uvede kvote za prihvat izbeglica izazvala zastoje u našem regionu. Dan i po izbeglice nisu mogle da pređu u Hrvatsku, a danas tokom dana nisu ulazile ni iz Makedonije. ODLUKA Austrije da radikalno smanji prijem izbeglica na… »

Izbori nisu kočnica za aranžman sa MMF

Večernje novosti 19.02.2016
Pregovori oko stendbaj aranžmana biće uspešni, saglasni su premijer Srbije i guverner NBS. Među najvećim problemima RTB "Bor" sa 15.000 zaposlenih. Teške reforme javnih preduzeća. PREDSTOJEĆI izbori neće biti kočnica za sporazum sa Međunarodnim… »

Vučić: Kandidat za novog ministra odbrane do subote uveče

Večernje novosti 19.02.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će do subote uveče predložiti kandidata za novog ministra odbrane. Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će do subote uveče predložiti kandidata za novog… »

Božović: Nek se plaše Zvezde

Večernje novosti 19.02.2016
Trener suverenog lidera Superlige pred prvu prvenstvenu utakmicu ove godine: Očekujemo još jednu pobedu, sve drugo bi bilo iznenađenje jer smo bolji od Mladosti. CRVENA zvezda trebalo bi da igra ovog proleća i brže i bolje nego jesenas jer je mnogo… »

Nikolić otkrio bistu Aleksandra Prvog Karađorđevića u Domu vojske

Večernje novosti 19.02.2016
Predsednik Tomislav Nikolić otkrio je u Domu vojske u Beogradu spomen bistu kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića. BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić otkrio je danas u Domu vojske u Beogradu spomen bistu kralja Aleksandra Prvog… »

Cvetković: Neću ni da govorim šta bi bilo i šta bi se dešavalo da smo izgubili

Večernje novosti 19.02.2016
Bilo je uzbudljivo u završnici, nismo sebi smeli da dozvolimo takav luksuz da u poslednjem napadu branimo pobedu, kaže plejmejker Partizana Aleksandar Cvetković. Košarkaš Partizana Aleksandar Cvetković rekao je da će njegova ekipa pružiti maksimum… »

Američki avioni gađali položaje Islamske države u Libiji

Večernje novosti 19.02.2016
U napadima je ubijeno više od 30 ljudi uključujući i jednog ekstremističkog vođu, rekli su američki zvaničnici. VAŠINGTON - Američki ratni avioni gađali su noćas više ciljeva u Libiji gde su se nalazili pripadnici Islamske države, a u… »