Beograd arhiva vesti 20.02.2016

Vesić: Počinje obnova garaže na Obilićevom vencu

Večernje novosti 20.02.2016
Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je danas da će uskoro početi rekonstrukcija garaže na Obilićevom vencu nakon čijeg će završetka Beograd dobiti 220 novih parking mesta. Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je danas da će uskoro početi… »

Beograd: Eksplodirala plinska boca, komšija vatrogasac spasao trudnicu

Večernje novosti 20.02.2016
U Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu oko 20 sati eksplodirala je plinska boca u stanu na drugom spratu, u kom živi mladi bračni par sa ćerkom. BEOGRAD - U Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu oko 20 sati eksplodirala je plinska boca u stanu na… »

Dorćolske Tajne: Ko su Riga od Fere i po kome je Dobračina ulica dobila naziv?

Blic 20.02.2016
Dorćol ili beogradski Menhetn, za jedne predstavlja statusno obeležje, za druge mesto gde žive bogataši, dok se stari Dorćolci najpre ponose istorijom koja je protkana kroz najstariji deo grada. Zvučna imena mnogobrojnih ulica ove gradske četvrti… »

Izmene tramvajskih linija zbog radova u Ruzveltovoj ulici

Blic 20.02.2016
Zbog radova u Ruzveltovoj ulici, u nedelju 21. februara, planirane su izmene na tramvajskim linijama koje tuda saobraćaju. Radovi podrazumevaju zamenu tramvajske skretnice u Ruzveltovoj ulici i obavljaće se tokom celog dana od 7 sati ujutru u nedelju… »

Grad obnavlja Palilulsku pijacu, završetak radova sledeće godine

Telegraf 20.02.2016
Želja nam je da život građana učinimo kvalitetnijim. Izgradnja potpuno nove Palilulske pijace, koja je veoma posećeno mesto u ovom delu grada, predviđena je za proleće 2017, a građani su danas mogli da vide idejno rešenje. Pijaca će izgledati… »

Počinje Rekonstrukcija Garaže Na Obilićevom Vencu: Uskoro novih 1000 parking mesta u centru Beograda!

Telegraf 20.02.2016
- Sa garažom na Studentskom trgu sa novih 750 parking mesta i ovih 220 na Obilićevom vencu dobićemo u samom centru grada skoro hiljadu novih parking mesta. Mi sada prilikom rekonstrukcije ulica radimo i na rešavanju parking mesta, pa ćemo tako duž… »

Zastoj u isporuci poklona porodiljama: Bebi-paketi sad kasne zbog kesa!

Večernje novosti 20.02.2016
Porodilištima nedovoljno kompleta. Dodatni problem predstavlja to što ima porodilja iz unutrašnjosti koje nisu u mogućnosti da dođu i uzmu svoj poklon. ISPORUKA bebi-paketa beogradskim porodilištima koje majke dobijaju na izlasku iz bolnice, ponovo… »

Počela obnova prvog gradskog reni-bunara

Politika 20.02.2016
Na reni-bunaru u Novom Beogradu, najstarijem u gradskom vodoizvorištu, počela je obnova, a cilj je povećanje kapaciteta i dobijanje novih količina vode, istakao je gradski menadžer Goran Vesić koji je posetio radove sa Branislavom Popovićem… »

Plava boja Koteža ostaje misterija!

Večernje novosti 20.02.2016
Inspektori na teren izašli četiri dana posle incidenta na levoj obali Dunava. KOJA hemikalija se izlila u nedelju ujutru u Sutjeskoj ulici u Kotežu i obojila je u plavo, žitelji ovog kraja nikada neće saznati. Naime, inspektor za zaštitu životne… »

PORAŽAVAJUĆE Narodne kuhinje opet "na ledu"!

Večernje novosti 20.02.2016
Zbog žalbe ponovo stopiran tender za distribuciju hrane najugroženijima. Nadležni ne otkrivaju ko je i zašto uložio prigovor. TENDER za pripremu i distribuciju obroka u narodnim kuhinjama ponovo je stopiran! Firma "Multiketering" sa Novog Beograda… »