Hronika arhiva vesti 20.02.2016

Advokat od vojvođanskog privrednika pokušao da iznudi milion evra

Radio 021 20.02.2016
Policija je uhapsila advokata Iliju Š. (65) koji je osumnjičen da je pokušao da iznudi milion evra od jednog vojvođanskog privrednika. Osumnjičeni je uhapšen na autoputu Batrovci - Beograd na području Rume u blizini motela, u trenutku kada je od… »

Uhapšen Napadač Sa Slavije: Nožem pokušao da ubije dvojicu mladića

Blic 20.02.2016
Beogradska policija uhapsila je L. T. (18) iz Beograda osumnjičenog za pokušaj ubistva. U parku na Trgu Slavija, prekjuče popodne, došlo do sukoba dve grupe mladića. Osumnjičeni L. T. je jednom mladiću zadao nekoliko ubodnih rana oštrim predmetom… »

Monstruozan Zločin U Kruševcu: Zadavio ženu, pa se pohvalio kumu: Ubio sam ku.vu!

Kurir 20.02.2016
Ljubiša Vasić (26) istog dana kad je izašao iz zatvora usmrtio suprugu Zlatu Nikolić (23) sumnjajući da ga je varala. Ubistvo je počinio dok je njihovo dete spavalo u drugoj sobi. KRUŠEVAC - Ljubiša Vasić (26) gušio je i davio do smrti u… »

Krvava Pljačka Kod Surdulice:: Maloletni razbojnik nožem ubio muškarca

Blic 20.02.2016
Maloletnik D. A. iz sela Binovce kod Surdulice uhapšen je zbog sumnje da je iz koristoljublja, na svirep način ubio Zorana V.(60) iz istog sela. Portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković potvrdio je da je maloletni ubica 20.februara u… »

Silovatelju iz Banjičke šume smanjena kazna

Radio 021 20.02.2016
Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na tri i po godine zatvora Miroslava Pejčića, jer je 13. novembra 2014. u Banjičkoj šumi pokušao da siluje jednu devojku, objavljeno je danas na sajtu tog suda. Tom odlukom Pejčiću je smanjena kazna… »

Ubistvo u Surdulici, uhapšen osumnjičeni

RTS 20.02.2016
U Binovcu kod Surdulice noćas je ubijena jedna muška osoba, a detalji o ubistvu nisu poznati. Sumnja se da je Z. V. ubio šesnaestogodišnji D. A. koji je uzeo vozilo ubijenog. Policija ga je zaustavila ujutro na putu kod Vladičinog Hana i uhapsila… »

Probudite kreativnost kod najmlađih

Pravda 20.02.2016
„Moj mali priručnik za eksperimente-Nauka“ u izdanju Pčelice je idealna knjiga za decu predškolskog i školskog uzrasta Uz ovu knjigu najmlađi će provesti kvalitetno vreme, učiti, a istovremeno se zabaviti. Naučiće kako da naprave zmaja… »

Radije na sud nego kod medijatora

Politika 20.02.2016
Mnogi sporovi mogli bi daleko brže i jeftinije da budu rešeni uz posredovanje, ali u Srbiji malo ko se odlučuje na to. Umesto da se komšije godinama „vuku” po sudovima zbog međe koja deli njihove njive, problem bi mogli da reše daleko brže i… »

Petorici kosovskih poslanika pritvor od 30 dana

Alo 20.02.2016
Osnovni sud u Prištini odredio je večeras pritvor od 30 dana za petoricu poslanika kosovskog parlamenta dok je četvorici poslanika određena mera javljanja u policiju. Pritvoreni su Fisnik Ismailji, Palj Ljekaj, Albuljena Hadžiu, Besa Baftiu i Donika… »

Tinejdžer ubio čoveka zbog automobila!

Alo 20.02.2016
Maloletnik D. A. iz sela Binovce kod Surdulice uhapšen je zbog sumnje da je iz koristoljublja, na svirep način ubio Zorana V. (60) iz istog sela. Portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković potvrdio je da je maloletni ubica 20.februara u… »