Izvor: Benchmark arhiva vesti 20.02.2016

Preuzmite nezvanični Windows 10 Redstone Build 14267 ISO

Benchmark 20.02.2016
Microsoft je upravo objavio novi Windows 10 Redstone preview build za članove Insider programa koji su deo brzog prstena, ali je nova verzija dostupna samo kroz Windows Update, što znači da morate da učestvujete u programu ili budete registrovani kako… »

Facebook Messenger na Androidu sada podržava više naloga

Benchmark 20.02.2016
Facebook-ova Messenger aplikacija za Android je sada ažurirana tako da i zvanično omogućava korisnicima da upravljaju sa više od jednog naloga za razgovore. Facebook je u prethodnih nekoliko meseci testirao veliki broj funkcija za svoju platformu za… »

Benchmark na MWC 2016: Alcatel predstavio Idol 4 i 4S telefone

Benchmark 20.02.2016
Prva kompanija koja se zvanično predstavila novinarima na ovogodišnjem Svetskom mobilnom kongresu je Alcatel, dva dana pre zvaničnog početka. Prisustvovali smo zvaničnom nastupu kompanije koja je vrlo ambiciozno krenula u novu sezonu i predstavila… »

Benchmark na MWC 2016: Alcatel predstavio prvi 2 u 1 uređaj

Benchmark 20.02.2016
Alcatel je pored Idol 4 i Idol 4S telefona predstavio i svoj prvi 2 u 1 uređaj, hibridni laptop-tablet nazvan PLUS 10 sa odvojivom tastaturom. Ono što je interesantno je da uređaj pokreće quad-core Intel Atom Z8350 procesor koji radi na 1,92 GHz… »

Xiaomi, Huawei i ZTE planiraju konkurenta Apple Pay sistemu plaćanja

Benchmark 20.02.2016
Ubrzo nakon što je Apple objavio svoj servis mobilnog plaćanja Apple Pay u Kini, pojavili su se izveštaji koji tvrde da konkurenti proizvođača iPhone telefona u toj zemlji planiraju da pokrenu svoje sisteme mobilnog plaćanja. Analitičar kompanije… »

Quantum Break ušao u Gold fazu

Benchmark 20.02.2016
Igra Quantum Break definitivno stiže na Xbox One konzolu i računare za manje od dva meseca jer su developeri upravo objavili da je ušla u gold fazu. Kao što je poznato, radi se o terminu koji je zadržan iz vremena kada su igre bile distribuirane samo… »

Twitter i Facebook pružili podršku Apple-u u borbi protiv FBI

Benchmark 20.02.2016
Direktor kompanije Apple insistira da njegova kompanija ne bi trebalo da pomogne FBI i usliši njihov zahtev i oslabi bezbednost iPhone telefona, a sada je dobio podršku od ključnih ljudi još nekoliko kompanija. Juče je direktor Google-a Sundar Pičai… »

Nakon velikog uspeha igre Fallout Shelter, Bethesda će objaviti još igara na mobilnim telefonima

Benchmark 20.02.2016
Fallout Shelter je bio prva igra za mobilne uređaje koju je objavio Bethesda Game Studios, ali neće biti poslednja. Direktor Tod Hauard je rekao za Gamespot da je studio veoma zadovoljan uspehom igre Fallout Shelter i da planira da nastavi ulaganje na… »

LastPass: 95 posto Amerikanaca deli lozinke sa prijateljima i članovima porodice

Benchmark 20.02.2016
Bezbednost na internetu je jedna o najčešćih tema u proteklih nekoliko godina. Imali smo slučaj Edvarda Snoudena, veliko hakovanje kompanije Sony i brojne druge slučajeve, posle kojih su mnogi pomislili da je Amerikancima na vrhu prioriteta njihova… »

Logitech GROUP radi na aplikacijama za video konferencije koje već koristite

Benchmark 20.02.2016
Logitech je najavio transformaciju u realizaciji video konferencija. Logitech GROUP pruža kristalno čist zvuk i kvalitetan HD za video konferenciju do 14 osoba, odnosno do 20 osoba s dodatnim mikrofonima. Logitech GROUP je pristupačan i omogućuje… »