Izvor: Jugmedia arhiva vesti 20.02.2016

Ruskom humanitarnom centru u Nišu ista prava kao NATO

Jugmedia 20.02.2016
NIŠ/BEOGRAD – Srbija ima pripremljen sporazum u kojem su predviđene sve istovetne obaveze i prava za Rusko-srpski humanitarni centar u Nišu, kao što ima i sa predstavnicama NATO koji se nađu na teritoriji Srbije, izjavio je predsednik Srbije… »

Maloletni Rom ubio zbog para?

Jugmedia 20.02.2016
SURDULICA – Zoran Veličković (60), ugledni poljoprivrednik iz sela Binovce kod Surdulice, surovo je ubijen u svojoj kući, a njegovo telo je bačeno u jarak nedaleko od porodičnog imanja. On je prema prvim rezultatima istrage izboden nožem, a… »

Napuštajući Leskovac

Jugmedia 20.02.2016
Iako nas reč „napuštanje“ asocira na fizičko distanciranje od nečega, u samoj suštini nje je duhovno udaljavanje. Može se i dalje biti u nekom – gradu, ulici, kući, blizu živog bića i da se ne oseća naše prisustvo. Da smo tu, a daleko. Ne… »

Piloti nastupaju večeras u Narodnom pozorištu (VIDEO)

Jugmedia 20.02.2016
LESKOVAC – Legendarna srpska rok grupa nastupiće večeras u Narodnom pozorištu u Leskovcu, odakle kreće nova turneja pod nazivom „Svet je lep kada sanjamo“ u okviru koje se promoviše novi album. Leskovačka publika imaće priliku da čuje stare… »

Šansa za zaposlenje preko programa ,,Pokreni se za posao“

Jugmedia 20.02.2016
VRANJE – U okviru informativne kampanje, u ponedeljak 22. februara u 12 sati, u velikoj sali Skupštine grada Vranja, biće održana prezentacija nacionalnog programa ,,Pokreni se za posao“ koji realizuje NVO ENECA iz Niša. Programom “Pokreni se za… »

Sirijac krenuo u Norvešku, pa postao Vranjanac

Jugmedia 20.02.2016
VRANJE – Sirijac Abdulrahman Haj Husein (26) pre mesec dana je došao u Srbiju i postao stanovnik Vranja. Trenutno je u procesu za dobijanje azila i voleo bi da u našoj zemlji započne novi život. Pre mesec dana Centar za integraciju mladih angažovao… »

Žetva medalja mladih niških šahista u Vrnjačkoj Banji

Jugmedia 20.02.2016
NIŠ – Mladi šahisti iz Niša još jednom su se vratili kući okućeni pregrštom medalja. Na 19. Kadetsko-omladinskom šahovskom festivalu centralne Srbije članovi niškog tima osvojili su čak šest zlatnih i šest srebrnih medalja. Niš je… »