Izvor: OK radio arhiva vesti 20.02.2016

Libija: Oteti Srbi ubijeni u vazdušnom napadu SAD

OK radio 20.02.2016
Oteti službenici ambasade Srbije u Libiji Slađana Stanković i Jovica Stepić su ubijeni u vazdušnom napadu vojske SAD na kamp ID, rekao je ministar Ivica Dačić. Šef srpske diplomatije je naveo da su porodice stradalih obaveštene i da se čeka… »

Divlje svinje se najele, neće u šumu!

OK radio 20.02.2016
Platili 12 svinja i tri vepra 200.000 dinara, ali mesecima čekaju da ih dobiju, jer životinje izbegavaju klopke i uživaju u uzgajalištu. Lovačko udruženje u Prokuplju od novembra čeka da im Šumsko gazdinstvo Niš iz uzgajališta „Bukovik“… »

NI: Teglama sa zgrade gađao prolaznike!

OK radio 20.02.2016
Policija traga za osobom koja je usred dana sa zgrade preko puta Osnovne škole "Učitelj Tasa" u centru Niša staklenim teglama gađala prolaznike. Srećom, niko nije povređen, a jedina šteta je naprsla šofer-šajbna parkiranog automobila. Jednom… »

Siniša Mitić novi predsednik Okružnog odbora SPS-a

OK radio 20.02.2016
Na sednici IO GO u Beogradu, za novog predsednika Okružnog odbora socijalista u Pčinjskom okrugu izabran je Siniša Mitić. Prema rečima Zorana Antića, predsednika vranjskih socijalista, Mitić je izabran na predlog članova GO SPS-a iz Vranja i… »

Hiljade džihadista šeta Evropom!

OK radio 20.02.2016
Između 3.000 i 5.000 takozvanih stranih boraca, državljana EU koji su se obučavali u kampovima Islamske države, vratilo se u Evropu i predstavlja "potpuno novi izazov za bezbednost na starom kontinentu", upozorava direktor Evropola Rob Vejnrajt… »

Vučić: CIA kaže da nije znala za taoce

OK radio 20.02.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je da je dvoje srpskih državljana ubijeno u vazdušnom napadu SAD u Libiji. Vučić je rekao da je ponosan na to kako su bezbednosne službe u Srbiji vodile ovaj slučaj, ali da je došlo do "više sile". "Reč… »

STRAVIČNO ubistvo zbog para (FOTO)

OK radio 20.02.2016
Vranje - Zoran Veličković (60) iz sela Binovce kod Surdulice ubijen je u noći između petka i subote, najverovatnije u periodu između dva i četiri časa iza ponoći, potvrdio je za OK Radio Marjan Milosavljević, sestrić ubijenog. Prema još uvek… »

Bez socijalnih karti u Vranju

OK radio 20.02.2016
Izrada socijalnih karti u Vranju u ovom trenutku je teško izvodljiva, uprkos najavama pojedinih resornih ministara da su karte neophodne kako bi država mogla da pomaže određenim kategorijama građana. Prema ranijim najavama, kada budu urađene… »

BANJA: Ometao policajca na dužnosti

OK radio 20.02.2016
Policija je po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, donela rešenje o zadržavanju do 48 sati S. S. (1994) iz Vranjske Banje, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ometanje službenog lica u vršenju… »

Ljiljana Habjanović predstavila Goru preobraženja

OK radio 20.02.2016
Ljiljana Habjanović Đurović bila je u petak gošća književne večeri u organizaciji Foruma žena Demokratske stranke Vranje, kojom je obeležen Međunarodni dan maternjeg jezika. U potpuno ispunjenoj sali Omladinskog kulturnog centra, popularna… »