Izvor: Prva arhiva vesti 20.02.2016

Dvoje Srba ubijeno u napadu SAD u Libiji; Vučić: CIA tvrdi da nije znala!

Prva 20.02.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je da je dvoje srpskih državljana ubijeno u vazdušnom napadu SAD u Libiji.Vučić je rekao da je ponosan na to kako su bezbednosne službe u Srbiji vodile ovaj slučaj, ali da je došlo do "više sile". "Reč… »

Da se vole večno: Ovan da nađe svoju Vodoliju a Blizanci Lava

Prva 20.02.2016
Što više ljudi srećete i upoznajete, veće su mogućnosti da ćete se upoznati sa „onom pravom“ osobom. Horoskop vam može pomoći da povećate svoje šanse i na brzinu procenite da li je možda baš ta osoba vaša srodna duša. OVAN Ovnovi su… »

Brzo vam se ispira farba za kosu? Vreme je da prestanete da pravite ove greške!

Prva 20.02.2016
Neke od naših svakodnevnih rutina dodatno skraćuju vek trajanja farbe za kosu! Evo koje greške pravite... 1. Šampon za kosu Šamponi za kosu imaju ulogu čišćenja i zaštite vlasišta i vlasi. Ali to ne znači da je svaki šampon dobar i za farbanu… »

Brada, obraz, nos, čelo... Šta znače bubuljice na određenom delu lica?

Prva 20.02.2016
Saznajte šta vam telo poručuje na osnovu rasporeda bubuljica na vašem licu. Možda niste ni slutili, ali bubuljice na tačno određenom delu lica sugerišu na konkretne zdravstvene probleme. Uz ove jednostavne savete ćete se možda zauvek rešiti… »

Ona nema konkurenciju! Danas puni 41 godinu

Prva 20.02.2016
Tepaju joj da je jedna od najlepših žena na svetu, ali ona brilijantno otelotvoruje zlice. Šarliz teron je za ulogu serijskog ubice Ejlen Vornos u filmu „Čudovište“ dobila Oskara, Zlatni globus i gomilu drugih nagrada. Rođena je 7. avgusta 1975… »

Održano takmičenje "Besede u Zoranu čast"

Prva 20.02.2016
Demokratska stranka, Fondacija dr Zoran Đinđić i Fondacija Fridrih Ebert Štiftung organizovali su u beogradskom Pan Teatru 11. takmičenje u besedništvu "Besede u Zoranovu čast". Takmičenje je organizovano u znak sećanja na prvog demokratskog… »

Postignut dogovor o ostanku Britanije u EU

Prva 20.02.2016
Predsednik Evropskog saveta Donald Tusk saopštio je da je dogovor o ostanku Velike Britanije u EU dobio jednoglasnu podršku lidera svih 28 članica EU. "Dogovoreno je. Jednoglasna podrška za novi sporazum o VB u EU", napisao je Tusk sinoć na Tviteru… »

Način na koji se muškarac LJUBI otkriva...

Prva 20.02.2016
Kako se vi i vaš partner ljubite? Da li naginje glavu u levu ili desnu stranu? A sad proverite kakvu tajnu nosi položaj glave pri ljubljenju. Kako naučnici tvrde način na koji parovi naginju glavu, kada se ljube, može biti merilo toga koliko je… »

Hvala plastičaru: Kako je Zorannah izgledala pre plastičnih operacija

Prva 20.02.2016
Ako ste zaboravili kako su domaće zvezde i zvezdice izgledale pre nego što su otkrile dostignuća plastične hirurgije, možete da se podsetite na Instagram profilu "Hvala plastičaru": Pevačice, starlete, glumice... koje danas obaraju internet fotkama… »

Kako da podstaknete strast i očuvate dobar seks u braku

Prva 20.02.2016
Psiholozi vas savetuju kako možete da očuvate strast u braku. Zasnivanje bračne zajednice često potpuno menja pravac jedne veze, naročito na polju emocija i seksualnosti. Sve je više parova koji priznaju da jačina seksualne želje i učestalost… »